Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

nawigatorka 08:11, 09 sie 2016

Wlasnie do skrotu dotarłam.nasmialambsie hak zawsze.jestes niezastapiony.wspomnienie w nimvtraktuje zawsze jak zaszczyt choc pochwala znacznie przesadzona
kasja83 08:25, 09 sie 2016

Rabata zwie się Caritas...padłam!!!Sebku brałeś, a teraz sam dzielisz i dajesz.Czy to nie cudowne koło życia tak się obraca?
Zmiany zaszły u Ciebie niesamowite, a i sekretów ogrodowych dobrze posłuchać
Gardener27 11:14, 09 sie 2016

Nie wiem jak Ty to robisz ? ale zawsze jesteś na bieżąco z tym co się dzieje na forum Ze ściągi skorzystałem po raz kolejny Prosimy częściej o takie akcje
Zdjęcia z metamorfoz obejrzałem Ogrom pracy wykonałeś Efekt bardzo zadawalający Bylinowa część należy do moich ulubionych
Aska 11:15, 09 sie 2016

Masz dobrą pamięć moje bukszpany zaczynają żółknąć, gdy zbliża się jesień. Słyszałam od Lindsay80 o siarczanie potasu ( 2 łyżeczki krystalicznego siarczanu potasu rozpuścić w 5 l wody i podlewać bukszpany doglebowo). A mógłbyś polecić mi jakąś konkretna firmę odnośnie siarczanu potasu.
Sebek 11:43, 09 sie 2016

Mala_Mi napisał(a)
Nawet ja przyleciałam czytać skrót.. dobrze jakby były linki do ciekawych miejsc Co nie zmienia faktu ęże wdzięczność duża za skrót

Chociaż słowo ciekawe w moim przypadku to na wyrost.. ale lotos jest piękny

Chyba pora iść umyć nogi.. po walce w klapkach w warzywniku obawiam się ,ze nie domyję

Skrót kradnę do siebie Pozaglądam może tu i tam.. ale nie dziś..

Linki? jeszcze czego
Nogi domyte? Najwyżej będziesz musiała je karpiom na peeling oddać
Sebek 11:44, 09 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
Wlasnie do skrotu dotarłam.nasmialambsie hak zawsze.jestes niezastapiony.wspomnienie w nimvtraktuje zawsze jak zaszczyt choc pochwala znacznie przesadzona

Asia - opinia jak opinia - każdy ma swoją A przynajmniej powinien mieć
Sebek 11:45, 09 sie 2016

kasja83 napisał(a)
Rabata zwie się Caritas...padłam!!!Sebku brałeś, a teraz sam dzielisz i dajesz.Czy to nie cudowne koło życia tak się obraca?
Zmiany zaszły u Ciebie niesamowite, a i sekretów ogrodowych dobrze posłuchać

No w sumie A właśnie - chciałaś coś ode mnie? Albo chcesz? Z pustymi rękami nie lubię do kogoś jechać
Sebek 12:10, 09 sie 2016

Gardener27 napisał(a)
Nie wiem jak Ty to robisz ? ale zawsze jesteś na bieżąco z tym co się dzieje na forum Ze ściągi skorzystałem po raz kolejny Prosimy częściej o takie akcje
Zdjęcia z metamorfoz obejrzałem Ogrom pracy wykonałeś Efekt bardzo zadawalający Bylinowa część należy do moich ulubionych

Sam nie wiem- tak wyszło Choć pisanie skrótu polegało na otwarciu 30 zakładek i czytanie po kolei co u kogo się działo - jakieś 1.5h mi to zajęło
Bylinowa - never ending story
Sebek 12:12, 09 sie 2016

Aska napisał(a)
Masz dobrą pamięć moje bukszpany zaczynają żółknąć, gdy zbliża się jesień. Słyszałam od Lindsay80 o siarczanie potasu ( 2 łyżeczki krystalicznego siarczanu potasu rozpuścić w 5 l wody i podlewać bukszpany doglebowo). A mógłbyś polecić mi jakąś konkretna firmę odnośnie siarczanu potasu.

Nie polecę,bo nie znam Ale najważniejsze tak jak piszesz - musi być krystaliczny.
gierczusia 13:35, 09 sie 2016

Sebek napisał W TYM SKRÓCIE
U Gierczusi spotkanie było - znów mię minęli

Ajjj tammmm, minęli od razu
Zotałeś "zaplanowany" razem z Jolcia i Kaśka , która była na wczasach
Troszka cierpliwości wszystko pod kontrola