Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

malkul 08:17, 15 wrz 2016

macham z rana
laurowisnia 10:59, 15 wrz 2016

Sebek napisał(a)

A ja dziś się przeszedłem po ogrodzie i stwierdziłem, że nie mam co w nim robić... Może jutro trawnik skosze dla przyjemności

I mi było miło

No jak się wcześniej popracowało to teraz odpoczynek się należy, trzeba korzystać bo zaraz prace jesienne jakieś się przyplątają.
Sebek 11:59, 15 wrz 2016

Mala_Mi napisał(a)

ale nie po całym południu....

Kiedyś dotrę, spokojnie
Sebek 12:00, 15 wrz 2016

malkul napisał(a)
macham z rana

Odmachuję z... rana?
Sebek 12:02, 15 wrz 2016

laurowisnia napisał(a)

No jak się wcześniej popracowało to teraz odpoczynek się należy, trzeba korzystać bo zaraz prace jesienne jakieś się przyplątają.

Ja od wczoraj znów w K. Koniec odpoczynku i ogródkowania Właśnie skończyłem myć okna... I pomyśleć, że kiedyś to lubiłem
AgnieszkaW 12:52, 15 wrz 2016

Dziękuję za odpowiedź u Danusi w sprawie zimowania bukszpanów w donicach, wszystko jasne, zadołuję w ziemi Pozdrawiam
Urszulla 14:00, 16 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Rabata przy chodniku wygląda mniam, nie powiem Ice Dance w tej masie robią dobrą robotę

Sebek, Ice Dance pożarły mi bukszpany i je wywalam, ale nie całkowicie bo oczywiście są piękne. Będą miały swoje miejsca i inną rolę. Ta na wypełnienie pod drzewem też mi się podoba
Silver Dollar po 3 roku dopiero mnie zachwycają wielkością kwiatostanów ależ trzeba cierpliwości

i tak patrzyłam na rabatę po łukach, całkiem niezła. Mint Mist u mnie w jeszcze mniejszych formach, masakra nie mam pomysła
Urszulla 14:02, 16 wrz 2016

Już wiem czemu tak długo u Ciebie nie byłam bo masz nowy wątek a ja się przyzwyczajam do nazw wątków
Sebek 22:19, 16 wrz 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Dziękuję za odpowiedź u Danusi w sprawie zimowania bukszpanów w donicach, wszystko jasne, zadołuję w ziemi Pozdrawiam

I słusznie Odpozdrawiam
Sebek 22:21, 16 wrz 2016

Urszulla napisał(a)

Sebek, Ice Dance pożarły mi bukszpany i je wywalam, ale nie całkowicie bo oczywiście są piękne. Będą miały swoje miejsca i inną rolę. Ta na wypełnienie pod drzewem też mi się podoba
Silver Dollar po 3 roku dopiero mnie zachwycają wielkością kwiatostanów ależ trzeba cierpliwości

i tak patrzyłam na rabatę po łukach, całkiem niezła. Mint Mist u mnie w jeszcze mniejszych formach, masakra nie mam pomysła

Ice Dance na wypelniacze idealne U mnie najlepiej rosną w cieniu, tam mają wiecej wilgoci. Po zimie zresztą też te w zacienionych miejscach przezimowały najlepiej

Ciekawe czy te nasze siewki w przyszłym roku urosną do normalnych rozmiarów. Bo na razie to mi nie imponują ani trochę