Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Kacha123 08:52, 31 gru 2016

Leniuchujesz dalej?

Też nie widzę bałaganu w ogródku, jak zwykle kokietujesz!
Sebek 16:19, 31 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Leniuchujesz dalej?

Też nie widzę bałaganu w ogródku, jak zwykle kokietujesz!

Właśnie wróciłem z pracy i.... padłem na łóżko, nie wstaje Także po kilkugodzinnej bieganinie znów mogę leniuchować, aż do poniedziałku
Bałagan rzecz względna
Basilikum 22:37, 31 gru 2016

polazilam po Twoim ogrodzie z kieliszkiem szampana w reku
ja w ppracy nie bylam ale za to spedzilm 6 godzin w aucie wiec po powrocie tez w lozku wyladowalam
Sebek 12:28, 01 sty 2017

Basilikum napisał(a)
polazilam po Twoim ogrodzie z kieliszkiem szampana w reku
ja w ppracy nie bylam ale za to spedzilm 6 godzin w aucie wiec po powrocie tez w lozku wyladowalam

A ja w tym czasie słuchałem świetnej muzyki bawiąc się na mrozie Jednak nie wytrzymałem i musiałem gdzieś wyjść
Basilikum 12:37, 01 sty 2017

mi sie udalo na tyle naladowac baterie, ze przywitalam Nowy Rok
19:03, 01 sty 2017
Sebek napisał(a)

A ja w tym czasie słuchałem świetnej muzyki bawiąc się na mrozie Jednak nie wytrzymałem i musiałem gdzieś wyjść

widziałam filmiki Modern Talking sentymentalny kurcze to muzyka z mojej 7 czy 8 klasy ...kiedyś tego słuchali w szkole wszyscy

( w RMF Baleja (chyba?) mówił, że ich największy przebój to jest YAMAHA do teraz mnie to śmieszy)

Madzenka 20:53, 01 sty 2017

Balowałem z Polsatem jak mniemam

Marca Ci już zazdroszczę a mój M namawia mnie w marcu znów na Alpy..
Sebek 21:53, 01 sty 2017

Basilikum napisał(a)
mi sie udalo na tyle naladowac baterie, ze przywitalam Nowy Rok

No to idealnie
Sebek 21:58, 01 sty 2017

eee_taam napisał(a)

widziałam filmiki Modern Talking sentymentalny kurcze to muzyka z mojej 7 czy 8 klasy ...kiedyś tego słuchali w szkole wszyscy

( w RMF Baleja (chyba?) mówił, że ich największy przebój to jest YAMAHA do teraz mnie to śmieszy)

Byłem pewien, że dodałem filmiki do relacji na 24 godziny. Gdy rano ogarnąłem, że wylądowały na stałe - usunąłem Yamaha (dobre! ) na żywo też brzmi świetnie Ale i tak If I could turn back time w duecie Kozidrak i Grzeszczak wygrało Jedyny minus minionej nocy - do tej pory mi zimno
Sebek 22:07, 01 sty 2017

Madzenka napisał(a)
Balowałem z Polsatem jak mniemam

Marca Ci już zazdroszczę a mój M namawia mnie w marcu znów na Alpy..

Dokładnie z nimi Od dziecka miałem zachciankę, by spędzić Sylwestra pod chmurką na takim koncercie i... spełniłem ją zeszłego wieczoru
Choć Alpy i stoki na nich kuszące to z mojego punktu postrzegania urlopu lepiej wydać kasę na wygrzanie kości, a nie odwrotnie Jedni będą się stukać po głowie jak usłyszą, że zmieniam kontynent. Ja znowu stukam się po głowie jak słyszę, że ktoś będzie się wspinać na Mont Blanc czy inną górkę Ot, inna percepcja rzeczywistości