Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Ozz 04:48, 20 sty 2017

Ooo dobrze że są zdjęcia ☺ bo cofam się i cofam i nie moglam znaleźć. ☺
Co słychać u Ciebie? A co na forum?
Bliżej wiosny będę pewnie częściej zaglądać bo mam nowy kawałek gleby do opanowania ☺ pozdrawiam ☺
kasja83 07:42, 20 sty 2017

Sebek napisał(a)

Sens i logika - właśnie męczę kolejny rozdział pracy i... też się zastanawiam gdzie się podziały te dwie kategorie... Dla przewietrzenia głowy i pobudzenia nadziei... Tak było u mnie 13.02.2016 - czyli do tej daty niedaleko

Zatem... wiosna bliżej niż myślimy A na razie cieszę się z zimy i okropnej pogody, bo nie kusi mnie żadna aktywność pozadomowa A jak dzisiaj pocisnę to skończę wreszcie pisać teorię Zatem... macham do Was i spadam pisać zrównoważone rozważania w swoim niezrównoważonym świecie

Sebku tymi fotkami niesiesz nadzieję!!
Sebek 08:39, 20 sty 2017

Ozz napisał(a)
Ooo dobrze że są zdjęcia ☺ bo cofam się i cofam i nie moglam znaleźć. ☺
Co słychać u Ciebie? A co na forum?
Bliżej wiosny będę pewnie częściej zaglądać bo mam nowy kawałek gleby do opanowania ☺ pozdrawiam ☺

U mnie? Promotor zachwycony oddana pierwsza częścią licencjatu, a ja po tej długiej nocy wyglądam jak sylwestrowe modelki zPytania na śniadanie
Na forum? Ogrodniczki po rozebraniu choinek wykupuja ciemierniki z marketów i wszelkie nasiona - a tak to nie wiem, z czegoś musiałem w końcu zrezygnowac, co nie?

Nowe możliwości posadzenia czegoś brzmią obiecująco
Sebek 08:40, 20 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Sebku tymi fotkami niesiesz nadzieję!!

Sesja trwa - także tylko nadzieja mnie uratuje
Madzenka 19:08, 20 sty 2017

Widze ze zarobiony jesteś My tez mamy sesję, trzymam zatem kciuki podwójnie

Pozdrów promotora, nalezy mu sie całus skoro tak dobrez Cię ocenił
malkul 19:29, 20 sty 2017

Sebek napisał(a)

Sesja trwa - także tylko nadzieja mnie uratuje

i ty sam
Sebek 22:12, 20 sty 2017

Madzenka napisał(a)
Widze ze zarobiony jesteś My tez mamy sesję, trzymam zatem kciuki podwójnie

Pozdrów promotora, nalezy mu sie całus skoro tak dobrez Cię ocenił

Ucieszył się z faktu oddania jej, treści jeszcze nie poznał
Kciuki trzymam za wszystkich sesja objętych
Sebek 22:12, 20 sty 2017

malkul napisał(a)

i ty sam

No niby tak
alinak 23:46, 20 sty 2017

Sebek ..ty wiesz mamy umowę .Praca do poczytania.Mam nadzieję że zrobiłeś kopię.

Nasiona jeszcze u mnie w sferze marzeń,ale w tamtym roku takie miałam z głową problemy, że kupiłam dwa razy i o mały włos nie kupiłabym trzeciej partii ale w porę rozum wrócił na swoje miejsce i mam już wstępną partię w domu.

Pomidory w tamtym roku szwagierce obrodziły na kompostowniku w liczbie 200 sadzonek ,więc miałam poletko a z racji, że doświadczenia zero to gąszcz wił się po zagonach i plony aż mnie przeraziły.Palikowanie najgorsze a dla wysokich odmian to mus.

Wytrzymaj jeszcze trochę i bedziesz labował .
Sebek 14:08, 21 sty 2017

alinak napisał(a)
Sebek ..ty wiesz mamy umowę .Praca do poczytania.Mam nadzieję że zrobiłeś kopię.

Nasiona jeszcze u mnie w sferze marzeń,ale w tamtym roku takie miałam z głową problemy, że kupiłam dwa razy i o mały włos nie kupiłabym trzeciej partii ale w porę rozum wrócił na swoje miejsce i mam już wstępną partię w domu.

Pomidory w tamtym roku szwagierce obrodziły na kompostowniku w liczbie 200 sadzonek ,więc miałam poletko a z racji, że doświadczenia zero to gąszcz wił się po zagonach i plony aż mnie przeraziły.Palikowanie najgorsze a dla wysokich odmian to mus.

Wytrzymaj jeszcze trochę i bedziesz labował .

Mam tyle kopii, ze raczej nie zginie Wyślę Ci, choc jeśli mam być szczery sam w całości jej jeszcze nie przeczytałem
O nasionach nie myśle - jak się ogarnę czasowo to będzie kwiecień, wtedy zacznę sezon