Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

Bogdzia 21:44, 31 sie 2016

kamila66 napisał(a)

Organizujemy także domowe pikniki
I na okrągło robię pizze w kształcie traktorka

Pokaz taką pizze tylko daj znac u mnie ze jest. Obejrzałam poczatek i koniec, mnóstwo pracy , podziwiam . No i dowiedziałam sie co to oflis bo nie wiedzialamPozdrówka.
kamila66 07:27, 01 wrz 2016

Iwk4 napisał(a)
Bardzo fajnie zrobiłaś palenisko. Podoba mi się. Padnie się komponuje

Dziękuję bardzo Iwonko Teraz myślę czym je obsadzić
kamila66 07:35, 01 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)

Pokaz taką pizze tylko daj znac u mnie ze jest. Obejrzałam poczatek i koniec, mnóstwo pracy , podziwiam . No i dowiedziałam sie co to oflis bo nie wiedzialamPozdrówka.

Bożenko pamiętam na początku, że było poruszenie co to oflis rzadko używane słowo.
Traktorek z ciasta to koła, kwadraty i prostokąty
trzeba tylko dobrze zlepić. Moje dziecko lubi bez niczego na sucho samo ciasto, zdjęcia z pizzą z odrobiną sera.
Dym z komina jest połączony ale raczej robimy dymki-kuleczki osobno, rzadko też robię przyczepę.
Z ciasta na pizze można zrobić wszystko, misie, auta i pociągi

Bogdzia 08:23, 01 wrz 2016

Kamilko swietny ten traktorek i jak widzę syn pomaga przy jego tworzeniu. Pisałas przy ognisku ze z niego niejadek więc jak widzę wymyślasz swietne sposoby by jadł. Moja wnusia tez lubi pizze tylko z serem i niczym więcej ale to juz duża dziewczynka bo maturzystka w najbliższym maju.Dzieki za świetne zdjęcie. Buziaki.
anabuko1 08:32, 01 wrz 2016

Masz piękny ten klonik,Tak cudnie kontrastuje z zielenią.
I palenisko-suuper wyszlo!!
I zmotoryzowane dania.Fajnie ;P
Makao_J 13:52, 01 wrz 2016

Haha pomysłowy synek
Kawa 14:07, 01 wrz 2016

Kamila
super palenisko na ognisko
a trktorek pizzowy jeszcze fajniejszy
Zana 17:05, 02 wrz 2016

Dołączam do peanów nad paleniskiem, masz kobito zacięcie do takich robótek. Szczere gratki.
Mogę pozazdrościć wspólnych działań kuchennych z synusiem. Mój dwunastolatek niezbyt już skory do takiej zabawy. Gotowe dzieła chętnie konsumuje, ale czas zabawy przy wspólnych wypiekach już mu minął. Szkoda... No, ale tak to jest często z chłopakami, woli polecieć na rower niż z mamą w kuchni posiedzieć.
Gruszka_na_w... 22:08, 03 wrz 2016

Bardzo fajnie wkomponowałaś ten placyk ogniskowy w ogród. Fajne miejsce powstało.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Anda 19:21, 04 wrz 2016

Kamille, palenisko super Twój ogród jeszcze taki zielony, soczysty, jesieni nie widać Pomocnika masz słodkiego, zasłużył na traktorka pizzowego
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies