Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

anna_t 20:57, 12 paź 2016

kamila66 napisał(a)

Ładna i na słońcu daje radę

oo to ja tez muszę sobie zapisać
kamila66 22:00, 12 paź 2016

anna_t napisał(a)

u nas bylo takie podejrzenie w tamym tyfodniu ale lekarka stwierdziła ze nie. podobno jak w głowie chrost nie ma to nie to. angina sie za 2 dni przypatoczyła..

Ania pierwsze słyszę o tej głowie, krosty ma na całym ciele, w głowie nie znalazłam, pojawił się kolejny problem czopy na migdałach . Dzwoniłam na ostry dyżur, trzeba czekać... jak będzie gorączka to to angina jeśli nie inne badziewie ale może dotrwamy do wizyty u rodzinnego jutro na 18.
Co do ospy jestem przekonana bez wizyty lekarskiej bo pół przedszkola ma
kamila66 08:25, 13 paź 2016

Dzisiaj ma już krostę w głowie dość olbrzymia nawet w porównaniu do innych
lojalna_ 08:28, 13 paź 2016

Kolorki klimacik Kamilko zawsze u Ciebie niezawodne a kociaki piesiaki pomiziaj
Anda 08:57, 13 paź 2016

kamila66 napisał(a)

Ania pierwsze słyszę o tej głowie, krosty ma na całym ciele, w głowie nie znalazłam, pojawił się kolejny problem czopy na migdałach . Dzwoniłam na ostry dyżur, trzeba czekać... jak będzie gorączka to to angina jeśli nie inne badziewie ale może dotrwamy do wizyty u rodzinnego jutro na 18.
Co do ospy jestem przekonana bez wizyty lekarskiej bo pół przedszkola ma

Oj, bardzo współczuje Kamilko. A w Pl nie ma obowiązkowych szczepień przeciwko ospie? U nas są, dlatego dzieci już tylko rzadko na nią chorują.

Widoczki piekne u Ciebie. Przechowalnik fajny, bardzo przydatny. Zwierzęta masz super, normalnie zazdraszczam Pozdrawiam bardzo serdecznie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 09:08, 13 paź 2016

Kamcia lepiej ,ze synek teraz zlapal ospe. Mój kolega przeszedl w wieku 30 lat i zniosl to duzo gorzej niz male dzieci. Moja Iga przezzla ją w wieku 7 mięsiecy, a Filipa szczepilam, więc nie mial. Glowa do góry. Wiem ci znaczy chore dziecko, ale z ospa będziecie mieli spokoj już raz na zawsze .
kamila66 09:22, 13 paź 2016

Katkak napisał(a)
Kamcia lepiej ,ze synek teraz zlapal ospe. Mój kolega przeszedl w wieku 30 lat i zniosl to duzo gorzej niz male dzieci. Moja Iga przezzla ją w wieku 7 mięsiecy, a Filipa szczepilam, więc nie mial. Glowa do góry. Wiem ci znaczy chore dziecko, ale z ospa będziecie mieli spokoj już raz na zawsze .

Kasiu dziękuję za słowa otuchy
Z jednej strony dobrze, że nie ma pogody bo dziecka serce nie boli, że wyjść nie może z drugiej nic nie idzie zrobić i ogólnie sajgon mam wszędzie
Dużo wczoraj o niej czytałam i faktycznie dorośli, źle ją znoszą...
kamila66 09:26, 13 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Kolorki klimacik Kamilko zawsze u Ciebie niezawodne a kociaki piesiaki pomiziaj

Jola dostrzegam coraz bardziej, że lubię kolorowe, tylko nie wiem czy to dobrze Pieski pomiziam
kamila66 09:33, 13 paź 2016

Anda napisał(a)

Oj, bardzo współczuje Kamilko. A w Pl nie ma obowiązkowych szczepień przeciwko ospie? U nas są, dlatego dzieci już tylko rzadko na nią chorują.

Widoczki piekne u Ciebie. Przechowalnik fajny, bardzo przydatny. Zwierzęta masz super, normalnie zazdraszczam Pozdrawiam bardzo serdecznie

Ewuniu w Polsce szczepionka przeciw ospie nie jest obowiązkowa ale też opinie o niej są rozbieżne, jedni polecają inni wręcz odradzają.
Przechowalnik tymczasowy bo powstanie tam rabata Zanim powstanie chcieliśmy zrobić podmurówkę, w tym miejscu jest najwyższa w ogrodzie ale tej jesieni już chyba się to nie uda, pogoda nie rozpieszcza... Umówieni byliśmy z fachowcem na październik, połowa za nami.
iwka 09:51, 13 paź 2016

Kamilko trzymam kciuki za jak najlżejszy przebieg ospy. Jak wspomnę to co moja córka miała kilka lat temu to włos się jeży na głowie. Zsypana była krostami wszędzie, trzy tygodnie siedzenia w domu. Najważniejsze żeby nie zaziębić.