Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 09:50, 22 sty 2017

Warmia napisał(a)

Znam takich co sobie chwalą Moja Hania cały czas powtarza (jeszcze ), że zostanie z nami Ciekawe jak długo jeszcze będzie utrzymywać tę wersję

Ja też, ale tylko jedną rodzinę Moim zdaniem jest dobrze wtedy kiedy naprawdę nikt się w nic wzajemnie nie wtrąca i szanuje się decyzje współlokatorów
kamila66 09:55, 22 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

A mój najstarszy gdyby miał gdzie to już dzisiaj by się pakował.
Ja na razie mieszkam na zasadzie dwóch oddzielnych mieszkań w jednym domu z rodzicami, my u siebie Oni u siebie i już nigdy bym tergo błędu nie zrobiła

Sylwia Ty masz ten komfort, że masz się jeszcze gdzie odstresować. Moja siostra mieszkała kiedyś z teściami i babcią męża. Babcia na nic nie pozwalała. Stała na podwórku stodoła, która groziła zawaleniem ale nie wolno było jej rozebrać bo dziadek ją stawiał i takich przykładów były miliony.
Madzenka 17:18, 22 sty 2017

To cud, ze teściowa ze mna dwa lata wspólnego mieszkania wytrzymala chyba trzymala ja przy życiu tylko wizja kupienia przez nas mieszkania
tulucy 17:31, 22 sty 2017

Ja się czułam swego czasu jak hiena cmentarna... Bo z wieloma rzeczami w domu i ogrodzie czekaliśmy na zasadzie dopóki dziadkowie żyją, to nie ruszamy... A ileż można czekać na kuchnię, łazienkę czy tym podobne... Koszmarne samopoczucie i nigdy więcej takiego życia...
Zana 17:32, 22 sty 2017

Jakież cudne letnie obrazki. Wypatrzyłam Twoją tuję "poczochrańca" i donoszę, że moja na balkonie jak na razie na balkonie ma się bardzo dobrze.

Madżen, padłam jak przeczytałam. Podziwiam zdolność samooceny.
sylwia_slomc... 17:57, 22 sty 2017

kamila66 napisał(a)

Sylwia Ty masz ten komfort, że masz się jeszcze gdzie odstresować. Moja siostra mieszkała kiedyś z teściami i babcią męża. Babcia na nic nie pozwalała. Stała na podwórku stodoła, która groziła zawaleniem ale nie wolno było jej rozebrać bo dziadek ją stawiał i takich przykładów były miliony.

U mnie było podobnie
Filomena 18:02, 22 sty 2017

Największym komfortem jest bycie u siebie na zasadzie " ciasne ale własne" czy "stare ale zapłacone całe".
Jednostki mogą mieć taki komfort życiowy, reszta musi cierpliwie czekać...
kamila66 19:01, 22 sty 2017

Madzenka napisał(a)
To cud, ze teściowa ze mna dwa lata wspólnego mieszkania wytrzymala chyba trzymala ja przy życiu tylko wizja kupienia przez nas mieszkania

Marzenko taka wizja może utrzymać przy życiu nawet wiele lat Dwa to raczej krótko Teściowa pewnie teaz bardzo cię kocha za taki krótki okres
kamila66 19:13, 22 sty 2017

tulucy napisał(a)
Ja się czułam swego czasu jak hiena cmentarna... Bo z wieloma rzeczami w domu i ogrodzie czekaliśmy na zasadzie dopóki dziadkowie żyją, to nie ruszamy... A ileż można czekać na kuchnię, łazienkę czy tym podobne... Koszmarne samopoczucie i nigdy więcej takiego życia...

Lucy tak się czuła właśnie moja siostra. Podjęli decyzję o budowie własnego domu
kamila66 19:16, 22 sty 2017

Zana napisał(a)
Jakież cudne letnie obrazki. Wypatrzyłam Twoją tuję "poczochrańca" i donoszę, że moja na balkonie jak na razie na balkonie ma się bardzo dobrze.

Madżen, padłam jak przeczytałam. Podziwiam zdolność samooceny.

Poczochraniec wygląda dobrze o każdej porze roku pewnie nie zmarznie, zimozielone cierpią często zimą z powodu suszy, podlewaj gościa