Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

Magleska 08:23, 17 cze 2017

A jak wygodnie na trawce spać piękna morda........I piekne te Twoje foty podpowiesz jakim aparatem robisz ? Pewnie gdzieś pisałaś , ale nie odnajde
kamila66 08:24, 17 cze 2017

ania1110d napisał(a)
Bardzo mu wygodnie na tej rozplenicy

Aniu to akurat Bronze ale pewnie nie ma to znaczenia pod łapą żurawka, pod ogonem bukszpan.
kamila66 08:31, 17 cze 2017

Magleska napisał(a)
A jak wygodnie na trawce spać piękna morda........I piekne te Twoje foty podpowiesz jakim aparatem robisz ? Pewnie gdzieś pisałaś , ale nie odnajde

Magda to Sony R1 teraz już są nowsze modele. Ja nie znam się na tej sztuce robię tylko na automacie, mój eM potrafi muszę wziąć u niego kilka lekcji, przynajmniej aby ustawiać balans bieli, bo róże będą miały przekłamany odcień.
kamila66 08:35, 17 cze 2017

asiak napisał(a)

Też mi się ogromnie podoba
Co tam rabata, jak psinka tak słodko odpoczywa

Asiu uwierz mi mam do nich ogromną cierpliwość muszę do ogrodu podchodzić z dystansem, nie terroryzuje zwierząt i dzieci grających w piłkę, uważam to za mój wewnętrzny sukces
kamila66 08:39, 17 cze 2017

Czasami są nawet korzyści z tego chodzenia po rabatach, odłamały mi jedyny pęd Limki z zeszłego roku przy samej ziemi, aktualnie rosną trzy pędy, czasami zdobywam dzięki nim takie doświadczenia
Magleska 08:42, 17 cze 2017

To lustrzanka ? Nie znam się wogòle na aparatach , chciałabym kupić jakiś uniwersalny, lekki I żeby sam ładne zdjęcia robił zajrzyj do mnie proszę I zobacz czy jest ròżnica w fotkach z telefonu i aparatu
kamila66 09:18, 17 cze 2017

Magleska napisał(a)
To lustrzanka ? Nie znam się wogòle na aparatach , chciałabym kupić jakiś uniwersalny, lekki I żeby sam ładne zdjęcia robił zajrzyj do mnie proszę I zobacz czy jest ròżnica w fotkach z telefonu i aparatu

Nie to nie lustrzanka, to aparat kompaktowy.
ania1110d 09:43, 17 cze 2017

kamila66 napisał(a)

Aniu to akurat Bronze ale pewnie nie ma to znaczenia pod łapą żurawka, pod ogonem bukszpan.

A no faktycznie i ogonek w bukszpanie
MirellaB 10:32, 17 cze 2017

kamila66 napisał(a)

Mirelko nie to jest Moka a w rabacie z rozplenicą Kaja. Na funkiach leżały notorycznie, doszło do tego, że postanowiłam, je wysadzić. Te które rosną przy huśtawce są tam od jesieni, posadzone tak aby było im ciasno.
Cieszę się, że Belveder ma taki długi pęd może będzie na niej kwiat. Widać muszę jeszcze na niego poczekać.

Twoje psiaki są tak do siebie podobne, że nie odróżniam, który jest który
Mój Dako kopie doły pod hortensjami i tam leżakuje. Chłodno mu jest pod krzewami hortek.

Oby ten długi pęd na Belveder nie okazał się dziki. Hmmmm, że ona jeszcze u Ciebie nie kwitnie - dziwne. A czy ma pąki? Moja ładnie wygląda. Kwiaty ma dużo większe niż w zeszłym sezonie
AsiaK_Z 10:57, 17 cze 2017

kamila66 napisał(a)
Znalazłam
Znajdź różnicę

Lubię psy, ale chyba bym wścieklizny dostała na taki widok