Magda to Sony R1 teraz już są nowsze modele. Ja nie znam się na tej sztuce robię tylko na automacie, mój eM potrafi muszę wziąć u niego kilka lekcji, przynajmniej aby ustawiać balans bieli, bo róże będą miały przekłamany odcień.
Asiu uwierz mi mam do nich ogromną cierpliwość muszę do ogrodu podchodzić z dystansem, nie terroryzuje zwierząt i dzieci grających w piłkę, uważam to za mój wewnętrzny sukces
Czasami są nawet korzyści z tego chodzenia po rabatach, odłamały mi jedyny pęd Limki z zeszłego roku przy samej ziemi, aktualnie rosną trzy pędy, czasami zdobywam dzięki nim takie doświadczenia
To lustrzanka ? Nie znam się wogòle na aparatach , chciałabym kupić jakiś uniwersalny, lekki I żeby sam ładne zdjęcia robił zajrzyj do mnie proszę I zobacz czy jest ròżnica w fotkach z telefonu i aparatu
Twoje psiaki są tak do siebie podobne, że nie odróżniam, który jest który
Mój Dako kopie doły pod hortensjami i tam leżakuje. Chłodno mu jest pod krzewami hortek.
Oby ten długi pęd na Belveder nie okazał się dziki. Hmmmm, że ona jeszcze u Ciebie nie kwitnie - dziwne. A czy ma pąki? Moja ładnie wygląda. Kwiaty ma dużo większe niż w zeszłym sezonie