Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 14:31, 12 mar 2018

Ewa Jude the Obscure (Ausjo)
Pamiętam o niej od zeszłego roku, polecałaś mi ją
Anda 14:32, 12 mar 2018

Lubisz czerwony
Doktorek fajny, nie jest taki kolczasty
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 14:34, 12 mar 2018

kitek81 napisał(a)
ale się napracowałaś, efekty widoczne przebiśniegi też muszę kupić!
piękna lista zakupów-oj będzie się działo
pozdrawiam

Jak tylko eM wróci z pracy wychodzę do ogrodu, mam nadzieję, że deszcz nie będzie padał
Kilka lat temu, nikt na róże by mnie nie namówił siła O
Anda 14:34, 12 mar 2018

Moja Jude w zeszłym roku była dość leniwa jeśli chodzi o kwitnienie. Muszę ją podkarmić i pewnie ma trochę mało słońca. Ogólnie jest zdrowa i bezproblemowa. Karolina Mixtoorka jest z niej bardzo zadowolona U niej się tak nie leni
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 14:36, 12 mar 2018

Anda napisał(a)
Lubisz czerwony
Doktorek fajny, nie jest taki kolczasty

Lubię mocne kolory, zawsze przyciągają mój wzrok
kamila66 14:38, 12 mar 2018

Anda napisał(a)
Moja Jude w zeszłym roku była dość leniwa jeśli chodzi o kwitnienie. Muszę ją podkarmić i pewnie ma trochę mało słońca. Ogólnie jest zdrowa i bezproblemowa. Karolina Mixtoorka jest z niej bardzo zadowolona U niej się tak nie leni

Opinie na stronie F. ma bardzo dobre. U Ciebie się po prostu leni. Dobrze, że jesteś z nami cmok
sylwia_slomc... 15:01, 12 mar 2018

Piękne zakupy masz zaplanowne ja tacham właśnie dwie kolejne różyczki z marketu a miałam więcej róż nie kupować
Magleska 16:27, 12 mar 2018

ale piękne róże zamówiłaś mnie przed ogrodowiskiem ,też by nikt na róże nie namówił ,a teraz mam i myślę ,gdzie by tu jeszcze kilka wcisnąć
miziam czarnuchy słodkie są bardzo -w szczególności w rabacie
_Martini_ 17:19, 12 mar 2018

Z wymienionych mam Louis, Eden i Spirit. W tej ostatniej jestem zakochana. Będę u Ciebie podglądać Lemon, podoba mi się, ale waham się co do koloru, bo ja głównie różowe posiadam.
kamila66 19:08, 12 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękne zakupy masz zaplanowne ja tacham właśnie dwie kolejne różyczki z marketu a miałam więcej róż nie kupować

Sylwia każda wymówka jest dobra, ja do tej listy dorzuciłam jeszcze Voyage aby trzynaście nie było 14 róż lepiej brzmi, może tym razem nie będzie pomyłki