Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

BasiaLT 09:44, 25 paź 2016

Basiu dzięki za informację, już poprawiam w zapiskach.
gobasia 10:22, 25 paź 2016

BasiaLT napisał(a)
Basiu dzięki za informację, już poprawiam w zapiskach.

w przepisie jest dobrze (sprawdzilam) ,tylko może malo czytelnie napisane...wczytajcie się dokładnie
Margerytka40 15:11, 25 paź 2016

Basieńko a jak tam zdrowie Twoje bezcenne ? Choróbsko odpuściło ? Mam nadzieję że wszystko dobrze
gobasia 15:42, 25 paź 2016

Margerytka40 napisał(a)
Basieńko a jak tam zdrowie Twoje bezcenne ? Choróbsko odpuściło ? Mam nadzieję że wszystko dobrze

Asiu

nie chcę narzekać ,ale pechowa ta jesień dla mnie,stale coś jak nie s------to urok....jak wylizałam się z jednego to teraz rozłożył mnie kręgosłup,noga tak mnie rwie ,a szczególnie w nocy ,że spać nie mogę ...

no i ten deszcz ...mamy rozpoczętą budowę domu,i wszystko się opóznia..

i wszystko jest do bani...noo i ponarzekałam sobie
Margerytka40 15:54, 25 paź 2016

Czasem trzeba się wypłakać Basiu a i pora taka jakaś depresyjna . Słoneczka mało to i myśli złe . Aby do wiosny i znów założymy różowe okulary i świat będzie piękniejszy . A tak na poważnie to trzymaj się mocno ! Pozdrawiam
Basilikum 17:10, 25 paź 2016

Basiu zdrowka zycze
dbaj o kregoslup, jeszcze Ci sie paredziesiat lat przyda
gobasia 17:24, 25 paź 2016

jutro ma być slonecznie...ale ja mam urzędowe sprawy do pozałatwiania...brrr
a to jest tak wszystko pogmatwane,
chcieliśmy córce przepisać dzialkę pod budowę -ale nie można
musialam wszystkie pozwolenia ,pozałatwiać na siebie..i teraz już mogę jej przepisać razem z pozwoleniem na budowę ...ale żeby bylo ciekawiej to ja jako rolniczka to nie mogę mieć mniejszej działki jak 30arow,więć musiałam wydzielić taką działkę ...i teraz żeby jej przepisać a ona nie ma ziemi, to musimy dać jej w dzierżawę min 1ha ...po prostu glupota,żeby rodzice własnemu dziecku normalnie nie mogli dać kawałka ziemi pod budowę domu
hanka_andrus 17:28, 25 paź 2016

Witam w klubie. Kręgosłup u mnie trochę odpuścił, ale nogi nad ranem też dają znać, że są.

Zdrowia życzę i pogodnych myśli. Dom i bez Ciebie wybudują , a dopieszczać kąty i synowa pomoże. Dobre nastawienie to grunt.
gobasia 17:29, 25 paź 2016

Basilikum napisał(a)
Basiu zdrowka zycze
dbaj o kregoslup, jeszcze Ci sie paredziesiat lat przyda

Kochanie ty moje -paredziesiąt?...no chyba ,że dwadzieścia i to z wielkim znakiem zapytania
pozdrawiam
gobasia 17:37, 25 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Witam w klubie. Kręgosłup u mnie trochę odpuścił, ale nogi nad ranem też dają znać, że są.

Zdrowia życzę i pogodnych myśli. Dom i bez Ciebie wybudują , a dopieszczać kąty i synowa pomoże. Dobre nastawienie to grunt.

Haniu budowa to małe piwko ,jeszcze 2 tygodnie i będzie stan surowy...i dalej niech robią sobie sami( ale jak komfortowa sytuacja :synowa u mnie na górze,a córka za płotem) ale wkurzają te przepisy ,ile to zachodu i kombinacji

Haniu ale co do kości to mnie czasami tak wkurza,jak biorę leki to jest jeszcze jako tako ,ale jak mam przerwę to inwalida ze mnie