Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

hanka_andrus 19:19, 13 gru 2016

Pora na półgodzinną odsapkę, bo za chwilę psi spacer! Co u Ciebie?
gobasia 11:32, 16 gru 2016

witam!
Kochane Dziewczynki

jeszcze na razie żyje ,ale czas tak szybko zapiernicza,że już ledwo nogi powłóczę ...wstaję o 6 i nawet się nie obejrzę a już 22
Chyba pisałam ,że budujemy dom dla córki... zimno i szkoda mi się zrobilo chlopaków i gotuję im zupki (czort mnie podkusił i codziennie 10l sagan zupy muszę ugotować) ... a ,ze jest to ekipa zięcia to zięć jada razem z nami ,więc też się musze trochę przylożyć
Najgorsze z tego wszystkiego to ,że dziadek synowej maial w poniedzialek udar..więc dodatkowo muszę zająć się dziećmi ,bo ona siedzi u dziadka
no i praca w gospodarstwie i opieka nad moją mamą ...mówię wam już nie wyrabiam

Pozdrawiam serdecznie

Dominika11 11:34, 16 gru 2016

głowa do góry kochana
pamiętaj, że dobro powraca z wiekszą siłą
sylwia_slomc... 12:27, 16 gru 2016

Basiu współczuję....nie daj się zajeździć, może Ktoś mógł by Cię odciążyć z jakichś obowiązków by do Świąt sił starczyło. Dobra dusza z Ciebie, mało jest teraz osób, które tak umieją dawać siebie innym
hanka_andrus 12:44, 16 gru 2016

No nawaliło się problemów na Twoje podwórko! Współczuję serdecznie, ale pomóc nie mogę. W takim kołowrotku to staraj się kręcić w jedną stronę, bo szprychy pogubisz, i całe koło diabli wezmą!
Też miałam taki okres w życiu, że czułam się jak zawiadowca dworca kolejowego, Ważne by pociągi odchodziły we właściwym czasie!

Trzymaj się, dzielna kobietko! Ściskam i życzę dużo zdrowia! Już chyba i na świąteczne całuski sobie pozwolę, bo potem, nie wiem czy wydolę! Oby nam Nowy Rok mniej kłopotów fundował!
BasiaLT 13:42, 16 gru 2016

No to faktycznie Basiu, masz ciężko bo oprócz normalnych świątecznych przygotowań doszło mi milion innych spraw a doba ma tylko 24 godziny. Trzymaj się cieplutko i pamiętaj że nie jesteś robotem i nie musi być wszystko idealne i na czas.
violka171 13:44, 16 gru 2016

Basieńko ale Ci się zwaliło,gdyby nie km pomogłabym Ci troszku,głowka do góry ,tak jak Hania pisze oby koło nie strzeliło,dmucham dla Ciebie dużo sił
gobasia 14:39, 16 gru 2016

Dominiko,do mnie jakośto dobro się nie kwapi,już tak 30 lat ciągne jak koń pod gorę ,a los też mnie nie oszczędza

Sylwio ,kiedy ja już taka jestem jak ktoś chce palec to ja mu daję całą rękę..i w tym tkwi mój problem

Haniu,Ty wiesz jak to jest...ja pracy jestem zwyczajna,ale czasami już nie ma sił...dziś trochę luzu bo nie ma dzieci...ale jutro mojej pomocy oczekuje córka ,w niedzielę roczek wnuczka...i tak w koło
Ściskam bardzo

Basiu u mnie Swięta jeszcze hen w lesie ...a na wigilię jak zwykle ze 20 osob Wiesz ,moja rodzina już się tak przyzwyczaila ,że ja zawsze daję radę ,muszę sie zbuntować

Viola sil mi potrzeba jak nigdy w życiu,bo czuje że to moje kolo to już się kręci na resztce powietrza...najgorszym wypadku wyląduję w szpitalu jak 4 lata temu z silna anemią ...a wszystko na to wskazuje nie mam apetytu ,w ciągu 2tyg schudlam 3kg,jestem ciągle zmeczona

dziewczyny serdecznie pozdrawiam i dziękuję ,że jesteście

teraz idę do pracy ,wrocę o 17 ..póżniej znów od 19-do 21 dojenie krów i i padnę jak zdechła

sylwia_slomc... 20:14, 16 gru 2016

gobasia napisał(a)
Dominiko,do mnie jakośto dobro się nie kwapi,już tak 30 lat ciągne jak koń pod gorę ,a los też mnie nie oszczędza

Sylwio ,kiedy ja już taka jestem jak ktoś chce palec to ja mu daję całą rękę..i w tym tkwi mój problem

Haniu,Ty wiesz jak to jest...ja pracy jestem zwyczajna,ale czasami już nie ma sił...dziś trochę luzu bo nie ma dzieci...ale jutro mojej pomocy oczekuje córka ,w niedzielę roczek wnuczka...i tak w koło
Ściskam bardzo

Basiu u mnie Swięta jeszcze hen w lesie ...a na wigilię jak zwykle ze 20 osob Wiesz ,moja rodzina już się tak przyzwyczaila ,że ja zawsze daję radę ,muszę sie zbuntować

Viola sil mi potrzeba jak nigdy w życiu,bo czuje że to moje kolo to już się kręci na resztce powietrza...najgorszym wypadku wyląduję w szpitalu jak 4 lata temu z silna anemią ...a wszystko na to wskazuje nie mam apetytu ,w ciągu 2tyg schudlam 3kg,jestem ciągle zmeczona

dziewczyny serdecznie pozdrawiam i dziękuję ,że jesteście

teraz idę do pracy ,wrocę o 17 ..póżniej znów od 19-do 21 dojenie krów i i padnę jak zdechła

Basiu gdyby na tą wigilię tylko połowa tych osób po jednym daniu przygotowała to byłby wilk syty i owca cała.....myślę , że to dobry moment na tego typu zmiany.....na gotowe to każdy chętnyA będzie rodzinnie i świątecznie
Kocham serduszkę
Rumianka 20:18, 16 gru 2016

Oj Basieńko, współczuję nawarstwienia tylu problemów naraz...Jesteś ciepłą osóbką i masz bardzo dobre serducho...Zobaczysz, jeszcze wszystko pójdzie jak z płatka...jak mówią "karta, nie świnia, po północy się odwraca" i będzie wszystko dobrze...Wiem o czym piszesz, bo też miałam taki okres, że nie wiedziałam jak się nazywam...ale wróciło wszystko do normy...będzie dobrze, głowa do góry dobra kobietko...Płezdrówczi łestawiam dla Ce...