Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

gobasia 14:24, 19 cze 2017

Radziu ja zawsze mówilam ,ze dla mnie to moga i na grzebieniu zagrać ....ale tu cierpiałam okrutnie ;d

Radziu warzywnik dla Ciebie
czosnek i kwiatki

cynie buraki naciowe i brukselka

jakieś margarytki

liliowiec z cukinią

gobasia 14:37, 19 cze 2017

mam i ziołka w warzywniku

i truskawki

i maliny

no i pomidory

ElzbietaFranka 14:42, 19 cze 2017

Właśnie wesele udane jak dobry zespół. W drugi dzień był dysk dzokej to dopiero były balety. Od Abby, Rick martin, nawet klasyka przerobiona na disco i polo juz nie wspominam to obowiązek nie ma wtedy zabawy. A teraz idziemy na jednego... było minęło.
Radziu2013 14:42, 19 cze 2017

Ale masz kwiotków w między warzywami mnie tylko same wysiały się nagietki w cebuli i koprze- chyba w przyszłym roku trzeba to zmienić

A z ziół to mięta/melisa czy co? Miałem miętę - tak się cholera rozrosła że zajęła wszystko i potrzebowała przeprowadzki

Podoba mi się ten paseczek z malinami. Co pod nimi rośnie?
Radziu2013 14:44, 19 cze 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Właśnie wesele udane jak dobry zespół. W drugi dzień był dysk dzokej to dopiero były balety. Od Abby, Rick martin, nawet klasyka przerobiona na disco i polo juz nie wspominam to obowiązek nie ma wtedy zabawy. A teraz idziemy na jednego... było minęło.

Też tak uważam Jak nie ma na zabawach disko polo to co to za zabawa? Ja jak mam świetny humor( ale na prawdę musi być świetny ) to i w domu przy sprzątaniu słucham. W ogóle denerwuje mnie jak ktoś narzeka - eeee disco polo- a wszyscy przy tym się zawsze najlepiej bawią
Monia81 15:21, 19 cze 2017

Narzekają na disco polo, ale wszyscy śpiewają i słowa znają, dobre nie a na weselach tak jest, jak nie ma fajnej muzy to niestety człowiek się nie wybawi....
gobasia 15:50, 19 cze 2017

No pewnie że muzyka musi porywać do tańca ... Góralu czy ci nie żal to można zaspiewać na odchodne a ale ja nie narzekam na rodzaj muzyki,tylko na jakość
bardzo lubie disco polo
ale
jeśli musisz sie wsłuchiwać co to za utwór i do tego przerażliwie glośno..sprzęt mieli chyba do bani ,bo nawet trudno bylo zrozumnieć co mówią

Ja bylam na balu ...w pieknym nowo wybudowanym domu weselnym... ale klapa na całej linii ...i muzyka i jadło niestety też

Tak suto zastawione były stoły to przekąski dla 12 osób...kieliszki za to ogromne

Basilikum 15:51, 19 cze 2017

Basiu Twoj warzawniaczek medalowy jest
gobasia 16:16, 19 cze 2017

Radziu2013 napisał(a)
Ale masz kwiotków w między warzywami mnie tylko same wysiały się nagietki w cebuli i koprze- chyba w przyszłym roku trzeba to zmienić

A z ziół to mięta/melisa czy co? Miałem miętę - tak się cholera rozrosła że zajęła wszystko i potrzebowała przeprowadzki

Podoba mi się ten paseczek z malinami. Co pod nimi rośnie?

Przy malinach rośnie fasolka szparagowa...przy pomidorach pory ...przy koprze papryka... na płocie Piekny Jaś ...staram sie wykorzystać co do centymetra a w dymce popikowałam małe aksamitki

Mam i mietę i melisę i lubczyk ...mięta rośnie w misce

gobasia 16:22, 19 cze 2017

Basilikum napisał(a)
Basiu Twoj warzawniaczek medalowy jest

dziękuję Izo ale do podium to jeszcze sporo mu brak...mało miejsca ,planuję go powiększyć za rok

Mam już takie pomidory