Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

ryska 22:10, 12 cze 2017

Piękny warzywniak, grabkami zaznaczone, że praca wykonana dokładnie i do końca. Babcia tak zawsze mówiła i robiła, ostatni zabieg to grabienie tak aby ząbki zaznaczyły w ziemi, że tu były
Ja znów po grabieniu ręką wygładzam
pestka56 22:17, 12 cze 2017

Warzywnika Ci ogromnie zazdroszczę. Chcialabym umieć tak pięknie swój utrzymać. Ale póki co większość sił pakuję w ogrod ozdobny. Może za rok...

Mój Alchymist też kwitnie, choć nieco gorzej niż w inne lata. Ciut oberwał przymrozkami i musiałam mu dodatkowe cięcie zrobić.
Kwitnie też Symphatie, którą udało mi się wreszcie dobrze rozpiąć na ścianie.
ElzbietaFranka 22:38, 12 cze 2017

W przerwie przed nastepnym fikołkiem - Alhymist przepiekna juz mam zamowiona na jesien. Pa
Radziu2013 22:42, 12 cze 2017

ryska napisał(a)

Ja też zawsze ręką ziemię roztrzepuje/gładzę żeby było dobrze, ale to tylko na rabatach z ozdobnymi w warzywniku grabki
gobasia 17:35, 13 cze 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
W przerwie przed nastepnym fikołkiem - Alhymist przepiekna juz mam zamowiona na jesien. Pa

ha ha to ty jeszcze fikasz ..mówilam nie żałuj nóg i gardła ..ale zeby tyle dni?
Joku 19:55, 13 cze 2017

Ależ masz piękne róże. Olbrzymy.
Doranma 21:38, 13 cze 2017

Uwielbiam oglądać warzywniki, a zwłaszcza takie czyściutkie, wymuskane jak Twój, z różnorodnymi odmianami warzyw
gobasia 16:13, 15 cze 2017

Radziu2013 napisał(a)
Warzywnika pod sznureczek pozazdrościć Lubię oglądać takie wypielęgnowane ogródki użytkowe Prosiłbym nawet o więcej fotek z niego jeśli można

Radziu będą fotki warzywnika za kilka dni...bo te co mam to nieaktualne ...bo rośnie wszystko jak na drożdżach

Dziś zobacz ponad 2 m ostrózki z Ogrodu Szmit Tak wysokich to jeszcze nie widziałam

gobasia 16:15, 15 cze 2017

ryska napisał(a)
Piękny warzywniak, grabkami zaznaczone, że praca wykonana dokładnie i do końca. Babcia tak zawsze mówiła i robiła, ostatni zabieg to grabienie tak aby ząbki zaznaczyły w ziemi, że tu były

A moja Babcia to jeszcze ścieżki lekko posypywała żółtym piaskiem
gobasia 16:18, 15 cze 2017

pestka56 napisał(a)
Warzywnika Ci ogromnie zazdroszczę. Chcialabym umieć tak pięknie swój utrzymać. Ale póki co większość sił pakuję w ogrod ozdobny. Może za rok...

Mój Alchymist też kwitnie, choć nieco gorzej niż w inne lata. Ciut oberwał przymrozkami i musiałam mu dodatkowe cięcie zrobić.
Kwitnie też Symphatie, którą udało mi się wreszcie dobrze rozpiąć na ścianie.

Nie zazdrość tylko działaj ...mój w ub roku to w kwietniu był pryzmą ziemi

Symphatia jest u mojej córki ...ona to potrafi obsypać sie kwieciem