Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

Anda 13:42, 08 lut 2018

A ja paczki kupilam. U mnie nie ma ich kto jesc i kupuje tak bardziej dla siebie, bo pieczenie 5 sztuk sie nie oplaca.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 15:51, 08 lut 2018

wow sztuk tylko dla Ciebie
ja dzis poszcze hihi no nie usmazylam watrobke ale nie na slodko

Basiu dobrze, ze juz jestes
mirkaka 16:05, 08 lut 2018

U was odwilż a u mnie w nocy mróz -10 na szczęście jest pierzynka za śniegu-roślinki okryte ale opuchlaki też
Pączki u mnie też nie są popularne, tylko eM pamięta o tłustym czwartku.
Anda 18:52, 08 lut 2018

Basilikum napisał(a)
wow sztuk tylko dla Ciebie
ja dzis poszcze hihi no nie usmazylam watrobke ale nie na slodko

Basiu dobrze, ze juz jestes

Nie no, po jednym zjedza, ale nie wiecej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gobasia 10:52, 09 lut 2018

BasiaLT napisał(a)
Basiu jeszcze jedno pytanko... gdzie zamawiasz nasionka pomidorów?

zamawiałam na Moje pomidory...Miałam od nich pierwszy raz,i byłam zadowolona.100% wschody i cena znacznie niższa niż u innych
W tym roku jeszcze nic nie zamówiłam

Przepraszam ,że tak póżno odpowiedziałam
gobasia 11:01, 09 lut 2018

zawitka napisał(a)
Hej Basia gdzieś wsiąkła śnieg Cię zakrył??????? Wyczytałam u AsiaK Z że tulipy przesadzasz co kilka lat i .......Kwitną Ci dobrze napisz coś na ten temat??????

Tak Halinko,u mnie tulipany rosną kilka lat bez przesadzania..Tak prawdę mówiąc to dopiero na O dowiedziałam się ,że dziewczyny przesadzają co roku

dla przykładu
te są z jednej cebulki

a te z 4 cebulek już biedronkowych sadzone jakieś 4 lata temu

gobasia 11:13, 09 lut 2018

Pączki pączki i już po pączkach

teraz środa popielcowa...trzeba odpokutować obżarstwo
Myślę już nad menu,chyba jak zwykle zrobię paluszki ziemniaczane z sosem pieczarkowym i surówką z kiszonej kapusty

dziś mam walne zebranie swojej spółdzielni mleczarskiej...ostatnie w mojej karierze rolniczej...teraz to chyba zapiszę się do dziennego klubu seniora

No i nadeszła moja ZLota Jesień Życia...i wcale mi nie smutno a nawet to się i cieszę z tego powodu...na dodatek moje ostatnie dziecko zostalo wczoraj inżynierem...więc nie mam się o co martwić

Ale mnie naszlo,jakieś gdybanie wybaczcie ,że tak przynudzam
hankaandrus_44 11:37, 09 lut 2018

Basiu, gratulacje dla juniora! A złota jesien wcale smutna nie jest, mimo wszelkich perypetii życiowych.
Nie trzeba tylko rozpamiętyuwać spraw w "trybie ostatecznym". Co ma być to będzie.
A my cieszmy się dniem dzisiejszym.
Zdrowia życzę.
Anda 11:46, 09 lut 2018

Gratulacje dla syna

Ty sie mozesz teraz rozkoszowac Zlota jesienia
frezja 11:50, 09 lut 2018

Gratulacje Basiu dumna Ty..