Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

Dominika11 14:01, 19 kwi 2018

wow
Anda 14:29, 19 kwi 2018

Basiu, pomocy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/29-co-to-jest?page=13#post_7
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ElzbietaFranka 15:38, 19 kwi 2018

gobasia napisał(a)
witam wiosennie miłych gości

dziś było pierwsze koszenie

Kasiu przytnę teraz choine. będzie gesciejsza. Ładny krzak ale rzadka.

Poza tym pięknie. Tulipany najładniejsze jak są wieczorem zawiniete. Masz też dużo irysow, czosnki ładne, ale u mnie już końcówki liści żółtka co za roślina jaki to powód tego zołkniecia witaminy zabiera czy co.
Trawa bardzo soczysta. Moja była dopiero w niedzielę nawożony po wertykulacja wczoraj podałam i pewnie da czadu.

Pozdrawiam Basiu
gobasia 18:31, 19 kwi 2018

Dominika11 napisał(a)
wow

buziaczki
gobasia 18:38, 19 kwi 2018

Anda napisał(a)
Basiu, pomocy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/29-co-to-jest?page=13#post_7

Byłam widziałam ...niestety nie pomogę

ale pokażę Ci ...tak wygladały róże które dostałam...może powinnam przyciąć więcej...To jest Aleksander mc kenzie

gobasia 18:40, 19 kwi 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Kasiu przytnę teraz choine. będzie gesciejsza. Ładny krzak ale rzadka.

Poza tym pięknie. Tulipany najładniejsze jak są wieczorem zawiniete. Masz też dużo irysow, czosnki ładne, ale u mnie już końcówki liści żółtka co za roślina jaki to powód tego zołkniecia witaminy zabiera czy co.
Trawa bardzo soczysta. Moja była dopiero w niedzielę nawożony po wertykulacja wczoraj podałam i pewnie da czadu.

Pozdrawiam Basiu

Elu tak mówisz...To jutro lecę z nożyczkami i ciacham...o ile skrócić gałęzie o 1\3... mniej a może więcej ?
MirellaB 19:17, 19 kwi 2018

U mnie pierwsze koszenie trawnika było dzisiaj.
Czerwone tulipany piękne Od tego roku idę w zwykłe powtarzające kwitnienie.
roma2 19:38, 19 kwi 2018

Chciałam się przywitać Basiu. Ogród Twój znam i podziwiam, tylko cichaczem. Dziś kupiłam 4 powojniki Polish Spirit. Przez Ciebie , bo mi się ten obrazek u Ciebie śnił już po nocach. Jutro córa wywiezie mnie na działkę i będę sadzić. Pozdrawiam. Roma
ElzbietaFranka 21:57, 19 kwi 2018

gobasia napisał(a)
witam wiosennie miłych gości

dziś było pierwsze koszenie

Kasiu kazda galazke szczegolnie te gorne ok 20 cm, te nizej mozesz ok 10 cm. Nie boj sie urosna nowe. Bo juz niedlugo pokaza sie bombelki piekny widok.
Przemyj nozyce jak bedziesz ciać, aby nie wprowadzic jakiegos grzyba.

Jakbys nie przyciela to ten boczny po prawej stronie by wyrosl za duzo i zdrewnial potem ciecie juz by brzydko wygladalo.

Zobaczysz jak będzie odrastal to jeszcze mozesz drugi raz przyciac obcina sie mlode pede ktore urosna w tym ruku gdzies na przełomie czerwca lipca, zreszta zobaczysz jak sie bedzie ksztaltował.
Nowalijka 22:09, 19 kwi 2018

Basiu odbiegnę trochę od tematu ale chcę zapytać o Twoje bergenie. Odżyły?. Moje dochodzą do siebie