Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

gobasia 13:09, 28 mar 2016

ryska napisał(a)
Fajna niespodzianka piwoniowa. Jeszcze żeby zakwitły Uwielbiam Basiu takie zjazdy rodzinne. U nas są w trochę mniejszym gronie ale i tak jest gwarno. Buziaki

Ja też lubię ,jak dzieci przyjedżają...ale tak od rana do wieczora to troche meczące troje zostało na noc ,to w takiej ilosci dzisiaj jest ok
sylwia_slomc... 13:12, 28 mar 2016

fajna piwoniowa niespodzianka i łatwy sposób rozmnażania
ryska 13:13, 28 mar 2016

gobasia napisał(a)

Ja też lubię ,jak dzieci przyjedżają...ale tak od rana do wieczora to troche meczące troje zostało na noc ,to w takiej ilosci dzisiaj jest ok

Wiem i też mojej Mamy nie narażamy na niewygody i najczęściej 1 dzień jest tylko taki
gobasia 13:19, 28 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Piwonia nie raz odbija z kawałka kłącza pozostawionego w ziemi na starym miejscu. A takie liścio -gałązki, które mają pączek na bank się korzenią. Tylko nie wiem jak z kwiatkami na nich. Czy w tym roku będą.

U nas dziś tez typowo wiosenna pogoda, właśnie wybieram się na dłuższą przechadzkę.Miłego dnia.

Haniu ,a ja nawet nie sniłam ,ze z gałązki z pąkiem kwiatowym i liśćmi coś tam wyrośnie....jest jeden kieł,może będzie i kwiatek

miłego spaceru
gobasia 15:03, 28 mar 2016

wiosna już budzi się do życia

wilana 21:44, 28 mar 2016

Gobasiu na wszystkich wątkach podziwiam krokusy i zaglądam do Ciebie i też prawidłowa dawka zdjęć tych wiosennych piękności Muszę koniecznie dosadzić na jesień pozdrawiam serdzecznie
Kindzia 10:13, 29 mar 2016

Bardzo czekam na swoje sasanki, przesadzałam jesienią i jestem ciekawa czy wszystkie kolory dały radę.
Uwielbiam takie paskowane krokusy!!! A mało takich mam. Mus dosadzić jesienią takich jak Twoje!
BasiaLT 10:26, 29 mar 2016

Już masz sasnki Śliczności. Moje siedzą w ziemi i ani myślą wychodzic.
gobasia 12:21, 29 mar 2016

wilana napisał(a)
Gobasiu na wszystkich wątkach podziwiam krokusy i zaglądam do Ciebie i też prawidłowa dawka zdjęć tych wiosennych piękności Muszę koniecznie dosadzić na jesień pozdrawiam serdzecznie

Ewo,u mnie krokusów to jest kilka kępek...oglądam u dziewczyn całe rzeki i łany krokusowe, i to jest wlaśnie to...będę sadzić na jesieni
gobasia 12:24, 29 mar 2016

Kindzia napisał(a)
Bardzo czekam na swoje sasanki, przesadzałam jesienią i jestem ciekawa czy wszystkie kolory dały radę.
Uwielbiam takie paskowane krokusy!!! A mało takich mam. Mus dosadzić jesienią takich jak Twoje!

Kasiu podglądam Twój ogród , i tak sobie po cichu marzę...może i mi uda się stworzyć takie cudo.pozdrawiam serdecznie