Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 13:09, 21 wrz 2016

anna_t napisał(a)
hej Kasia,z kawką pprzybywam fajnie że się dzieje u Ciebie, ogród nabierze klasy przy pięknym ogrodzeniu. zobaczysz za parę lat jak jeszcze ten betonowy zasłonią graby jak cudnie będziesz miała jak u Madżenki będziemy podziwiać

No żeby te betony z boku zasłonić to uzbroić w cierpliwość się będę musiała-ale byłoby świetnie,bo patrzeć na nie nie mogę.
kasja83 13:09, 21 wrz 2016

Kawa napisał(a)
macham
no brama się robi

Robi,ale w takim tempie,że mam wrażenie, że chłopek dopiero stal wytapia w hucie
kasja83 13:11, 21 wrz 2016

Adela napisał(a)
Witaj!
Przebiegłam Twój wątek nie wgłębiając się w jego treść, bo staram się być tu aktywna dopiero od trzech dni, a tyle jest równie ciekawych ogrodów do odwiedzenia, że nie wiem, czy mi wystarczy czasu!
Muszę stwierdzić, że w ciągu ostatniego roku prace w Twoim ogrodzie bardzo się zaawansowały. Śliczny domek i z pewnością otoczenie też będzie. Co ja mówię, już jest! Będę Tobie kibicować, bo ciekawi mnie efekt końcowy (o ile można powiedzieć o efekcie końcowym w ogrodzie tworzonym własnoręcznie od podstaw )
Bardzo podobają się mi ogrody nowoczesne. Są zorganizowane, dobrze zaplanowane i przemyślane od początku do końca. Nie ma nasadzeń przypadkowych, pojedynczych roślin z odzysku czy darowanych, dla których na siłę znajduje się miejsce. Jak u mnie, nestety
Życzę powodzenia!
Ps. Nazwałaś mnie sąsiadką. Czyżbyśmy mieszkały blisko siebie? Co prawda, niemalże za miedzą już jest Małopolska

Elu tak blisko-Oświęcim do Ciebie macha
kasja83 13:12, 21 wrz 2016

Milka napisał(a)

Nawet nie pwoinny, bo marnieją, muszą być w ruchu
Kasiu ja też będę podziwiać ogrodzenie, fajnie, że teraz tyle możliwości, a nie jak kiedyś, stąd mam mur

Dzięki Irenko. No z kasą tak jest-u mnie nigdy nie mruszeje
kasja83 13:13, 21 wrz 2016

beata_m napisał(a)

mój eM pomału mówi, że mi założy kontrolę rodzicielską .... bo zarzucam go co chwila nowościami

A mój to zależy od nastroju. Jak wstanie lewą nogą-to jest generalnie na NIE.Dlatego zawsze celuję w dobry nastrój
kasja83 13:14, 21 wrz 2016

Pada,pada,pada...brama nadal się pasie u fachmanaPrzepędzałam dziś 3 sarny z podjazdu-jak mi wlezą na plac i podezrą te kilka roślinek,które mam to będzie mi przykro.
Byłam wczoraj w Lidlu-ale mają fajne mixy czosnkowe!!Szkoda, że u mnie już tak ostro poprzebierane-te co zostały to jakieś marnawe były.
AniMa 13:27, 21 wrz 2016

Ja z sarnami tez miałam przeboje - pierwszego roku połowę nowych choinek wyżarły....Miałam zasieki z szeleszczącej folii porobione
kamila66 13:29, 21 wrz 2016

Kasia macham czytałam, że widzimy się w niedzielę Do zobaczenia
Dominika11 18:03, 21 wrz 2016

jeszcze pada, u nas już po deszczu
nawigatorka 20:26, 21 wrz 2016

Wszędzie pada tylko u nas znów susza...