Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 12:56, 07 gru 2016

beata_m napisał(a)
babcie są cudowne! i tak jak piszesz Kasia jej na pewno jest teraz dużo lepiej zerka na pewno co wymodzisz na święta i ja też

Eeee tam nic odkrywczego nie będzie. A ja byłam u Ciebie i czarno-miedziane klimaty widziałam
kasja83 12:58, 07 gru 2016

jazzy napisał(a)
Hejka U Ciebie bardzo kreatywnie, a u mnie leń
Czekam więc na Twoje dzieła
Czytam też o przykrych sprawach i bardzo współczuję
Moja babcia od wczoraj w szpitalu, też w strachu jesteśmy...
Buziaki zostawiam!

Jazzy ja o swojej kreatywności dużo mówię po prostuWiesz jak to jest-jak ciągle opowiadasz jaka to jesteś dowcipna to inni zaczynają to powtarzać, aż w końcu sami wierzyć
Co do babci-to powrotu do zdrówka życzę.
kasja83 12:59, 07 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

No tego właśnie się obawiam, pojechała do naprawy i nie wiem co z nią dalej jak zeszła śmiertelnie to będzie nowa choć kasę zamiast na nową zmywarkę już wiem na co bym wydała

Na kiedy będziesz miała nową kuchnię? U mnie teraz etap ostatniego kucia tynków, wylewek, szlifowania. Cudownie jest...w ramach terapii oglądam projekt i wizualizuję ale ogólnie jest meksyk...

No co Ty....tak rozwaliłaś się przed świętami???To rozumiem, że jeszcze w tym roku będzie zrobione??
U mnie kuchnia w kwietniu dopiero-teraz szukam chłopka, która mnie zrobi-takie różne w kuchni-coś tam wyburzy, coś dostawi, cegiełkę położy.Powiem tak-mogłam uczyć się wykończenia wnętrz-cenią się okrutnie.
kasja83 13:03, 07 gru 2016

A tak w klimacie świątecznym-za serce łapie mnie okrutnie ta reklama All...o dziadziusiu co uczy się angielskiego...Od razu zadzwoniłam do mojej mamy dopytać czy bardzo się cieszy, że wszystkie jej dzieci mieszkają blisko i nie musi z tatą szukać nas po świecieNiby reklama portalu-ale ja potraktowałabym ją bardziej jako kampanię społeczną o dziadkach i rodzicach-którzy teraz określani są mianem euro-sierot.
siakowa 13:26, 07 gru 2016

przyszłam obrazki pooglądać a tu nici...poprawiłabys się
Pszczelarnia 13:28, 07 gru 2016

AniMa napisał(a)
Tylko co, jak nawet po tylu inspiracjach z O. natchnienia brak...wczoraj wyciągnęłam pudła z ozdobami i miałam załamkę, uznałam,że połowa to tandeta....

Dlaczego ja mam tak samo? Coś ze mną niedobrze.
AniMa 14:01, 07 gru 2016

Jak dobrze nie być jedyną
Mixtoorka 14:41, 07 gru 2016

kasja83 napisał(a)

.Powiem tak-mogłam uczyć się wykończenia wnętrz-cenią się okrutnie.

Nooo. Co prawda to prawda. Liczę, że do świąt się ogarną. ALe ja teraz jestem na terapii uspokajającej, więc co będzie to będzie. Takie duperele jak rozwalone pół domu, drugie pół zagracone rzeczami z połowy rozwalonej i pył wszędzie nie będą mnie stresować. Buduję w sobie spokój... ;D
Mixtoorka 14:42, 07 gru 2016

AniMa napisał(a)
Jak dobrze nie być jedyną

Myślę, że sporo nas w tej gromadzie
leon60 14:53, 07 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

Nooo. Co prawda to prawda. Liczę, że do świąt się ogarną. ALe ja teraz jestem na terapii uspokajającej, więc co będzie to będzie. Takie duperele jak rozwalone pół domu, drugie pół zagracone rzeczami z połowy rozwalonej i pył wszędzie nie będą mnie stresować. Buduję w sobie spokój... ;D

nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem