Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 21:36, 07 cze 2017

Anda napisał(a)
Szałwie koło głazów jak sie rozrosną to będzie spektakl A śś bardzo ładne, też mam tą odmianę.

O widzisz...uciekło mi to.Długo je masz?
kasja83 21:37, 07 cze 2017

Tymczasem....przyszła mi paczka od Finki.Jakże radosny to dzieńale się będzie wykuszowa fiolecić.

Lawenda

Szalona szałwia

Perowskia

I jeszcze taki bonusik piękny dostałam..się wkomponuje
21:40, 07 cze 2017
kasja83 napisał(a)

No jak bywasz to odezwij się kiedyś
Narazie głazowa przypomina trochę jakiś pomnik przyjaźni,ale jak będzie więcej nasadzeń to mam nadzieję efekt placyku zniknie
Tu szersza perspektywa z wiosny

eee to ty juz masz całkiem wygładzone ...mnie bardziej ilość żwirku przeraza ..pomnik przyjazni nie wyglada żle
Magda70 21:44, 07 cze 2017

kasja83 napisał(a)

W planach z pewnością to,co jedzie do mnie od Finki:czyli obsada wykuszonej.Choć nie będzie to komplet,brakuje jeszcze molinii Moorhexe-nie mogę znaleźć w żadnym pewnym źródle,czyśćca wielkokwiatowego.eM zaczął także grzebać przy drewutni,ale tempo jest porażające.Widziałabym jeszcze resztę ogrodzenia frontowego,ale to wyjdzie w praniu.Nic spektakularnego nie będzie się działo.

Kasiu, na priv wysyłam namiar na molinie. Kupowalam miesiąc temu - bardzo ladne sadzonki.
_Martini_ 21:58, 07 cze 2017

Łooo, ale super pakę dostałaś. Marzę, żeby moje takie wypasione jutro przyszły.
Takie zdjęcia to najlepsza reklama szkółki.
beata_m 22:03, 07 cze 2017

Martyna możesz być spokojna jeśli od Finki zamówienie ja też zamawiałam szałwie rosa ... profeska, bardzo ładne sadzonki

Kasia czyli co, na weekend już plany masz? Wykuszową będziesz fiolecić
Anda 22:06, 07 cze 2017

kasja83 napisał(a)

O widzisz...uciekło mi to.Długo je masz?

Mam ją od 2013 chyba Musiałabym sprawdzić w kompie. Kupiłam małą sadzonkę na ok. 30 cm chyba. Wszystko chyba Teraz jest trochę wyższa ode mnie, czyli ma ok 1,70 i co roku mszyce na młodych liściach, ale nic jej to nie szkodzi. Nie pryskam niczym. Owoce są pyszne

Edit, tu są fotki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6070-doswiadczalnia-bylinowo-rozana?page=923#post_5
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kacha123 22:11, 07 cze 2017

Fiu, fiu! Ale nowe nabytki! Szaleństwo! Doczytałam, że przyjemne z pożytecznym będzie z tych ŚŚ
ania1110d 22:25, 07 cze 2017

Nie dziwię się ze radosny dzień nie jedna by chciała taka paczuszkę dostać z tak pięknymi roślinkami,a szałwia śliczna jeszcze nie mam jej w ogrodzie ale pewnie zawita i u mnie bo już jest w mej pamięci zapisana
_Martini_ 22:30, 07 cze 2017

Beata, no właśnie nie od Finki dlatego sobie mogę pomarzyć.