Ale się szczerzysz no i te zęby... mówiłaś coś o dentyście ale że aż taki pogrom w uzębieniu ? krzesła fajne, ja też miałam podobne, odnowiłam i służą na razie - obiłam pasiakiem łowickim
Kasia, u Ciebie tematy w sam raz dla mnie siedzę czytam i podglądam
A moje dynie już się kopostuja ale tez takie zęby robiłam w tym roku
Kasia no widzę że Ciebie remontowo wieszak mega lampa ładna choć nie w moim stylu macham
Mogę się podpisać pod tym co pisze Kawa. Też mam błyszczące podłogi, widziałaś, to wiesz i zupełnie śliskie nie są. Skorzystam z podpowiedzi mycia ich z dodatkiem alkoholu...nie próbowałam. Wszystkiego się można nauczyć na tym naszym forum...
Fajne dodatki do wiatrołapu Ostatnio nawet w B. były podobne i całkiem całkiem fajne lampy... Czekamy na efekt Ty te liście bierz do wora i kompostuj...a tak przy okazji to gdzie u ciebie dąb rośnie???
Dynia z tym banan em rewelacja !!!! U mnie już dawno w koszu bo dość szybko się u mnie pojawiły )))
I mi ta dymka bardzo się podoba I widzę sezon ogrodowy idzie na odpoczynek a remontowy rozkręca się na całego w domach i po wątkach
Śliczna jesień u Ciebie, Kasiu Taka klimatyczna z tymi liśćmi. Ja tam lubię jak nalecą, tak przytulniej się robi A trawkami się nie przejmuj. Na wiosnę podzielisz
Kasiu już mnie długo korci żeby Cię poprosić - zrób zdjęcie z tego samego miejsca - bardzo jestem ciekawa jak bardzo sie zmieniło .