Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Zana 06:03, 10 lis 2017

No tak, listopad to remonciki wchodzą na tapetę. Też trochę w taki klimacik poszłam, ubiegłej jesieni dostałam gorączki zmian domowych. Tylko, że jakoś szybko wiosną przyszła i zmiany niedokończone.
Fajna lampa i wieszak, a te stare krzesła super są.
Raportuj na bieżąco, też lubię takie zmiany
kasja83 08:09, 10 lis 2017

Mixtoorka napisał(a)
no wiatrołap zapowiada się bomba, ale to nie jest zaskoczenie fajnie jak się wie co się chce ja puki co wiem czego nie chcę i chyba nudna jestem... podziwiam dodatki, wieszak i lampeczka mniodzio!
Niby wiem czego chcę-ale trzeba to jeszcze wcisnąć w wybudowany już dom-a gust niestety,albo stety ewaluował
kasja83 08:12, 10 lis 2017

Magleska napisał(a)
Płytki rewelacja i wieszak bardzo mi sie podoba...... super to wymyśliłaś sobie ....ciekawi mnie efekt końcowy
Ja teraz swój wiatrołap przemalowałam na biało ,dałam trochę dodatków w formie plakatów z napisami ( wiem ,,,oklepane ) ale mi sie podoba ,a podłogi wszędzie tzn wiatrołap ,hol ,kuchnia ,salon mam takie
https://www.google.pl/search?q=p%C5%82ytki+trophy+beige&rlz=1C9BKJA_enPL750PL750&oq=plytki+trophy+&aqs=chrome.3.69i57j0l3.8326j0j7&hl=pl&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=Ye0byjHjIT1r-M:
I je uwielbiam w poprzednim domu miałam na błysk i sprzątanie ich to był koszmar .....
Pokażesz te kinowe fotele ? .....plissss

Super, że wszędzie masz taką samą podłogę...u mnie niestety namikszone jest-pomieszczenia robiliśmy na raty...Podłoga, którą masz-nie dziwię się, że uwielbiasz-świetne tło a i pewnie sprzątanie łatwiejsze, bo na takiej fakturze byle paproch nie jest widoczny.
kasja83 08:24, 10 lis 2017

nawigatorka napisał(a)
sklepy chyba nie znam ale dodatki będą grały super

To sklep polecam-fajne rzeczy mają-jak trafi się jeszcze promo...
kasja83 08:25, 10 lis 2017

wrobelki napisał(a)
Świetne dodatki Kusisz remontem a dopiero co skończyliśmy.

U mnie wiatr po raz pierwszy wiał w "dobrą" stronę i zamiast ja mieć liście sąsiadów oni mieli moje

Uuuuu-to tuż po remoncie kolejnego już by mi się nie chciało.
kasja83 08:27, 10 lis 2017

katel napisał(a)
Kasiu płytki i druciaki świetne - odlotowo będzie a jeszcze fotele - obiecaj że wstawisz fotki jak będzie gotowe

Koleżance podpowiedz, żeby kupiła sobie mop płaski ze spryskiwaczem (sam bez wiadra) i najtańsszy płyn do szyb z alkoholem. Dokładnie odkurzyć i potem mopem - podłoga lśni - wiem bo mam taką ale zanim do tego doszłam to chwila minęła .

NIezły patent z tą podłogą!Długo utrzymuje Ci się taki efekt lśnienia?
kasja83 08:27, 10 lis 2017

Magda70 napisał(a)

ile chcesz za nie???

Już wszystko wiesz
kasja83 08:29, 10 lis 2017

Zana napisał(a)
No tak, listopad to remonciki wchodzą na tapetę. Też trochę w taki klimacik poszłam, ubiegłej jesieni dostałam gorączki zmian domowych. Tylko, że jakoś szybko wiosną przyszła i zmiany niedokończone.
Fajna lampa i wieszak, a te stare krzesła super są.
Raportuj na bieżąco, też lubię takie zmiany

Stare krzesła szukają nowego właściciela-są za niskie do mojego stołu. Brakuje mi 6-8 krzeseł-szukam czegoś tańszego niż te co mam-a już w ogóle super byłoby, gdyby się dało je sensownie składować,bo na codzień takiej ilości nie potrzebuję.
Ja też tam lubię co-nieco pozmieniać
kasja83 08:30, 10 lis 2017

Na dowód, że liście mnie zaatakowały...

Trawki...jako, że ich więcej robią też większe wrażenie-strach pomyśleć co będzie za rok.

I na koniec dyńka wesoła-nie, nie moje dzieło.
AgataP 09:03, 10 lis 2017

Ale się szczerzysz no i te zęby... mówiłaś coś o dentyście ale że aż taki pogrom w uzębieniu ?
krzesła fajne, ja też miałam podobne, odnowiłam i służą na razie - obiłam pasiakiem łowickim