Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 16:34, 09 lis 2017

eee_taam napisał(a)
ciekawe wieszadła

ja tapete kupiłam ..będzie sie działo)

https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/tapety-i-wykonczenie-powierzchni/tapety-bordiury/tapety-dekoracyjne/tapeta-winylowa-na-flizelinie-luvr-96080-3.html#product

A Justyna jednak ekscytacja z remontów jestKładziecie sami?
kasja83 16:35, 09 lis 2017

makadamia napisał(a)
Mnie też ten wieszak się podoba

Mixtoorka 17:26, 09 lis 2017

no wiatrołap zapowiada się bomba, ale to nie jest zaskoczenie fajnie jak się wie co się chce ja puki co wiem czego nie chcę i chyba nudna jestem... podziwiam dodatki, wieszak i lampeczka mniodzio!
Magleska 17:55, 09 lis 2017

Płytki rewelacja i wieszak bardzo mi sie podoba...... super to wymyśliłaś sobie ....ciekawi mnie efekt końcowy
Ja teraz swój wiatrołap przemalowałam na biało ,dałam trochę dodatków w formie plakatów z napisami ( wiem ,,,oklepane ) ale mi sie podoba ,a podłogi wszędzie tzn wiatrołap ,hol ,kuchnia ,salon mam takie
https://www.google.pl/search?q=p%C5%82ytki+trophy+beige&rlz=1C9BKJA_enPL750PL750&oq=plytki+trophy+&aqs=chrome.3.69i57j0l3.8326j0j7&hl=pl&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=Ye0byjHjIT1r-M:
I je uwielbiam w poprzednim domu miałam na błysk i sprzątanie ich to był koszmar .....
Pokażesz te kinowe fotele ? .....plissss
nawigatorka 19:40, 09 lis 2017

kasja83 napisał(a)

A co ja mam...a cudowności o których wspominała Malkul-już czekają-była Hallowenowa promo w Kare-to sobie już zamówiłam, żeby oko nacieszyć. NOwa lampa i wieszak.
sklepy chyba nie znam ale dodatki będą grały super
wrobelki 20:05, 09 lis 2017

Świetne dodatki Kusisz remontem a dopiero co skończyliśmy.

U mnie wiatr po raz pierwszy wiał w "dobrą" stronę i zamiast ja mieć liście sąsiadów oni mieli moje
Magda70 20:32, 09 lis 2017

kasja83 napisał(a)

Co Ty....patrz co przypadkiem mamKupiłam,bo chciałam dorzucić do kompletu stołowych i rozglądam się za tańszą alternatywą.Ale niestety muszę je puścić w obieg dalej,są zdecydowanie za niskie do stoliszcza, który mam.Szukam zatem dalej...a Podoba mi się motyw pomikszonych krzeseł przy stole.

ile chcesz za nie???
katel 22:35, 09 lis 2017

Kasiu płytki i druciaki świetne - odlotowo będzie a jeszcze fotele - obiecaj że wstawisz fotki jak będzie gotowe

kasja83 napisał(a)

Kupiłam...pasą się w składziku. Do tej pory nie miałam problemu ze ślizganiem się na kaflach w wiatrołpie-a a wątpię by moje koooopowe kafle miały jakąkolwiek klasę
Co dziwne koleżanka ma kafle te lustrzane na wysoki połysk-abstrachująć od utrzymania ich w czystości (sado-maso jakieś )-też nie są śliskie.

Koleżance podpowiedz, żeby kupiła sobie mop płaski ze spryskiwaczem (sam bez wiadra) i najtańsszy płyn do szyb z alkoholem. Dokładnie odkurzyć i potem mopem - podłoga lśni - wiem bo mam taką ale zanim do tego doszłam to chwila minęła .
anna_t 22:40, 09 lis 2017

katel napisał(a)
Kasiu płytki i druciaki świetne - odlotowo będzie a jeszcze fotele - obiecaj że wstawisz fotki jak będzie gotowe

Koleżance podpowiedz, żeby kupiła sobie mop płaski ze spryskiwaczem (sam bez wiadra) i najtańsszy płyn do szyb z alkoholem. Dokładnie odkurzyć i potem mopem - podłoga lśni - wiem bo mam taką ale zanim do tego doszłam to chwila minęła .

Kasia znowu masz jakiś fajny patent, jak z tym jadłospisem
mop ze spryskiwaczem? czegoś takiego jeszcze nie widzialam, wrzuciłabys link gdzie to kupić?
katel 22:55, 09 lis 2017

anna_t napisał(a)

Kasia znowu masz jakiś fajny patent, jak z tym jadłospisem
mop ze spryskiwaczem? czegoś takiego jeszcze nie widzialam, wrzuciłabys link gdzie to kupić?

W marketach można się rozejrzeć - kiedyś jakieś widziałam a ja mam Viledy. W wyszukiwarce wpisz Mop ze spryskiwaczem Vileda cena i wyskoczy sporo ofert .