W tym roku wszystko szaleje , powojnik to 'Betty Corning', przesłodki jest - moja sąsiadka go ma pięknie puszczonego na pień po sośnie, jak mi sie uda to cyknę u Niej fotkę
Aniu dziękuję za wstawienie fotek - ja ciągle w niedoczasie i jeszcze nie wstawiłam
Kasiu wszystko na wariackich papierach było, na ostatnią chwilę
Różyczka obfocona, już powoli przekwita, tylko fotek nie wstawiłam - no to choć różyczkę wstawię
Będzie, będzie Bogusiu ale dziś już nie dam rady - jak do 23 sie nie położe, to się nie wyśpię - no to jutro znowu bedę niedospana
Bogdziu Ty wiesz jak ja sie ucieszyłam jak Cię zobaczyłam , uwielbiam Twój ogród - jest jednym z najpiękniejszych na Ogrodowisku - mam nadzieję, że szybko nadzrzy się kolejna okazja do spotkania
Cudowny ten Twój potwór różany - u mnie już z miejscem nie za ciekawie więc chyba się teraz na miniaturki przerzucę
Te róze i powojniki na płocie przecudne , nawet w ogrodach pokazowych takich nie mają. Też sie cieszę ze Cie poznałam , fajnie wiedziec z kim sie ,,rozmawia"na forum.
Kasieńko przepiękna ta róża tylko mi zawsze szkoda że tylko raz kwitnie. Dlatego mi jakoś nie po drodze z nimi ale mogę chociaż u Ciebie się nią pozachwycać
Piękne te zestawienia, jak malowane, warto tu wpadać, muszę Kasię z Bawarii tutaj przyciągnąć , coś jej nie widać.Piękne zakątki pokazujesz, też lubię zwiedzać takie ogrody.