Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

katel 22:55, 16 maj 2016

Dzięki Gosiu! Ten mój w gruncie przebarwia się na czerwono jesienią kiedy się przymrozki zaczynają i tak sobie myślę że może ten też od przymrozków sczerwieniał a Twój może cieplej miał? Sama nie wiem. Wyślę im zdjęcia zobaczymy co odpiszą.
katel 23:02, 16 maj 2016

Gocha napisał(a)
Kasiu zazdroszcze takiego porządku w garażu. Ja proszę mojego M. o wyodrebnienie mi części ogrodniczej i nie mogę się doczekać. W związku z czym trochę rzeczy sie gubi i trzeba kupować kolejny raz. Zgubiony m.in. pistolet do podlewania

Gosiu to się wszystko znajdzie , u mnie szalę przeważyło to że nie mogłam znaleźć nakładki rozsączającej na konewkę i wyjścia nie było musieliśmy ogarnąć no i przy okazji dostawiłam sobie drewniane regały (docięłam sobie pod wymiar ) no i ten wieszak zrobiłam niewielkim kosztem .
Ewkakonewka 23:12, 16 maj 2016

Organizacja dobra rzecz ja uciekłam od chłopaków moich z narzędziami ogrodowymi z garażu, teraz idę i biorę, a jak były w garażu to istna masakra przełożone, zastawione itd.....
I bukiety z dmuchawców hahahaha no nie mam serca powiedzieć dziecku nieeee tylko nie to
olga80 13:36, 17 maj 2016

katel napisał(a)
Jedno zdjęcie się nie wgrało - przynajmniej ja go nie widzę, wstawiam jeszcze raz.

w tym zdjęciu jest jakaś magia. Piękne climki na tle bajkowego nieba
katel 22:47, 17 maj 2016

Ewkakonewka napisał(a)
Organizacja dobra rzecz ja uciekłam od chłopaków moich z narzędziami ogrodowymi z garażu, teraz idę i biorę, a jak były w garażu to istna masakra przełożone, zastawione itd.....
I bukiety z dmuchawców hahahaha no nie mam serca powiedzieć dziecku nieeee tylko nie to

U nas w garażu jest podział na moje i eMusia regały - choć mamy i takie co wspólne są .

olga80 napisał(a)
w tym zdjęciu jest jakaś magia. Piękne climki na tle bajkowego nieba

Dzięki .

Otwieram sezon clematisowy: Blue Light zaczyna - zdjęcie fatalne ale tylko takie mam.

amelia_b 23:06, 17 maj 2016

Clematisy,ale trafiłam cudne są,szkoda że ja jeszcze ani jednego nie mam,może w przyszłym roku się skuszę jak doczekam się panelów na wąskim kawałku
katel 06:35, 18 maj 2016

Spokojnie Amelia w tym roku sobie pooglądasz, wybierzesz najładniejsze a w przyszłym roku akcja - a wydawało mi się, że z Iwką pracujecie nad zaopatrzeniem w Clematisy .
Kasya 07:01, 18 maj 2016

Piękny ten powojniki u mnie wszystkie w pąkach
Z niecierpliwosci przebieram nogami
mirkaka 07:28, 18 maj 2016

Porządeczek w garażu do pozazdroszczenia,
iwka 08:46, 18 maj 2016

Ja clematisy na razie podziwiam

Kasia a u Ciebie kosiarka w garażu wisi?