Dmuchawce latawce, wiatr ...i są u Ciebie Ale ładne to są
U mnie jeszcze trzeba poczekać jakiś tydzień na kwitnienia, ale trochę juz widać Latam z aparatem i pstrykam. Szkoda, że nie robilam zdjęć w ubieglym roku
W Końskowoli na kiermaszu, nie ciągnęło mnie jakoś do serduszek ale jak to zobaczyłam, niebieskie i takie małe - pytam kobitę co to a ona że serduszka, zdziwiłam się ale nie mogłam nie wziąć, bo ja wszelkie wynalazki lubię .
Pstrykaj, najpierw piękne żółte potem piękne ulotne .
Kasiu ja też mam tych dmuchawcy masę za płotem i do tego moje łobuziary jak to dzieci bo dmuchawce i dmuchają a wszystko mi na podwórko jak się to wysieje to ja sobie nie dam rady z nim
Hi hi hi, mam to samo! Synek zbiera i mi bukiety przynosi z dmuchawców .
Potwierdzam, przystosowują się i przy samiutkiej ziemi kwitną , ja właśnie szukam Biofixu bo Sterane już pryskałam ale Biofix lepszy na chwasty występujące u mnie.
Żywopłotu z tuji dawno nie pokazywałam. Różne opinie czytam na temat odległości sadzenia i już sama nie wiem, czy zostawic co 50cm, czy rozsadzić co 70cm.
Te rośliny pierwsze na oczy widzę Jak to człowiekowi cały czas wiedzy brakuje. Serduszka intrygująca.
Dmuchawce latawce .wiatr.... tak jest w tym roku ,bezdeszczowo ,wietrznie ...u mnie juz są dmuchawce ,biało dookoła jakby lezał snieg ( jest ponad 20 ha łaki),nasieje się ich ,aż strach mysleć