Dzięki Asiu. Na Ciebie zawsze można liczyć

.Już mówię . Nie mogę się zdecydować a czas jest najwyższy. Myśleliśmy aby budynek wykonać w konstrukcji lekkiej z blachy i później go otynkować. Kolor dachówki i elewacji można sobie wybrać i dopasować do elewacji domu. Jednak wszystkie firmy które wykonują takie budynki pochodzą ze Śląska (nawet byliśmy je oglądać gdzieś za Katowicami). I tak trochę trudno nam sobie wyobrazić że przyjeżdżają panowie i w jeden dzień składają gotowy budynek ( poza tym ja przez Internet nie potrafię wybrać koloru, ja muszę na żywo- a to jak by nie było kawał drogi. W pierwszej wersji mówili że dobiorą jaki chcę i tu nie byłoby problemu . Ale potem jak robili dokładną wycenę to podali że owszem mogę wybrać kolor ale z ich próbnika więc kolor na pewno będzie się różnił bo oni nie używają tynków z firmy której tynkiem ja mam pokryty dom ). Tak więc pojawił się temat żeby wykonać budynek z drewna, bo firm oferujących takie usługi na Podkarpaciu nie brakuje. I tu mam dylemat? Jaki wybrać kolor, czy sugerować się drewnem na podbiciówce, kolorem dachu, dopasować do elewacji? Co robić? Może możecie polecić jakiś sprawdzonych wykonawców?
Dla zobrazowania wklejam link jak miałby wyglądać.
https://pl.pinterest.com/kasiamarasia/pins/