Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Miejski ogród w wersji mini

Miejski ogród w wersji mini

Basilikum 06:28, 03 lip 2017

kaz742011 napisał(a)
Mała zmiana, duży efekt. W dodatku cieszący niezmiernie. Sąsiad ostatnio idąc zaczepił mnie i mówi że mam najładniejszy ogród i chyba powinnam wziąć udział w jakimś konkursie . A sam ma ogród założony przez firmę. Nie powiem że nie było to miłe .

ale fajnie
mnie tez sasiadki chwala
07:41, 03 lip 2017
Super, a co dopiero powie jak skończysz. W końcu masz projekt Danusi dokładając twoją pracę, to będzie niesamowicie. Ana też dostała nagrodę za ogród i to też dzieło Danusi.

AnnaCh 09:26, 03 lip 2017

MonikA napisał(a)
Kasiu a ile kurzu mniej będzie i piachu na oknach
Coraz ładniej!
Kurzu tylko trochę mniej Też czekałam na chodniki, myślałam, że będzie mniej kurzu, no bo pod domem opaska, chodnik, potem na trawkę, będzie się mniej kurzyć. Jak było tak samo, to pomyślałam, że to z drogi, asfalt nam zrobili i... dalej wszędzie kurz Już nie wiem skąd, bo z lasu chyba nie leci, nie?
12:46, 03 lip 2017
U mnie dużo mniej piachu na oknach, kurz to pyłki z roślin, idealnie nie będzie niestety, ale jak trawy u mnie nie było to piasek na oknach miałam.
Makusia 20:34, 03 lip 2017

Kasiu trawka pięknie się zieleni i daje super efekt. Ptasie łapki u mnie też słabo bardzo rosną, a spójrz u Iwonki z Od nowa na przekór...nie wiem czym ona je dokarmia, ale rosną jak na drożdżach

A co do kurzu...moje okna zdecydowanie przyciągają kurz - wiecznie brudne
kaz742011 22:25, 03 lip 2017

asiak napisał(a)
Z trawniczkiem super Wyobrażam sobie Twoja radość
Moja trawka już wzeszła wczoraj, ale takie tyci, tyci ździebełka

Jeszcze chwileczkę i urośnie .
kaz742011 22:27, 03 lip 2017

MonikA napisał(a)
Kasiu a ile kurzu mniej będzie i piachu na oknach
Coraz ładniej!

Mam nadzieję. W tym tygodniu mam plan mycia wszystkich okien.
kaz742011 22:28, 03 lip 2017

Basilikum napisał(a)

ale fajnie
mnie tez sasiadki chwala

I to wszystko dzięki Ogrodowisku
kaz742011 22:31, 03 lip 2017

MonikA napisał(a)
Super, a co dopiero powie jak skończysz. W końcu masz projekt Danusi dokładając twoją pracę, to będzie niesamowicie. Ana też dostała nagrodę za ogród i to też dzieło Danusi.

Any ogród jest cudny. Pięknie wszystko zrobiła. I choć posiłkowała się projektem wiele rzeczy zrobiła według swojego pomysłu.
kaz742011 22:33, 03 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
Kurzu tylko trochę mniej Też czekałam na chodniki, myślałam, że będzie mniej kurzu, no bo pod domem opaska, chodnik, potem na trawkę, będzie się mniej kurzyć. Jak było tak samo, to pomyślałam, że to z drogi, asfalt nam zrobili i... dalej wszędzie kurz Już nie wiem skąd, bo z lasu chyba nie leci, nie?

Ja jeszcze na drogę mogę brud zwalić, bo asfaltu nie mamy i długo mieć nie będziemy.