Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Miejski ogród w wersji mini

Miejski ogród w wersji mini

Basilikum 08:55, 01 sie 2018

bronze tez mam i piekne jest musze tylko w inne miejsce przesadzic gdzie sie bedzie lepiej komponowac ale jeszcze nie mam pomyslu.
Bobo zaskocza Cie za rok ale tam bedzie pieknie na tej rabacie
09:52, 01 sie 2018
Ja też choruję na bobo, ale miejsca coraz mniej i mam swoich anabelek ukorzenionych, więc wciskam wszystko. Ale Bobo na pewno będą.

Rabatka w przyszłości będzie piękna i miło cię zaskoczy.

Ile masz Bobo od cisów i od kostki? Tak trochę mało miejsca mi się tam wydaję, ale bobo też nie wielkie
anbu 11:32, 01 sie 2018

Kasia cudnie, z roku na rok piękniej!
kaz742011 22:03, 01 sie 2018

Basilikum napisał(a)
bronze tez mam i piekne jest musze tylko w inne miejsce przesadzic gdzie sie bedzie lepiej komponowac ale jeszcze nie mam pomyslu.
Bobo zaskocza Cie za rok ale tam bedzie pieknie na tej rabacie

Na to liczę .
kaz742011 22:08, 01 sie 2018

MonikA napisał(a)
Ja też choruję na bobo, ale miejsca coraz mniej i mam swoich anabelek ukorzenionych, więc wciskam wszystko. Ale Bobo na pewno będą.

Rabatka w przyszłości będzie piękna i miło cię zaskoczy.

Ile masz Bobo od cisów i od kostki? Tak trochę mało miejsca mi się tam wydaję, ale bobo też nie wielkie

Cała rabata ma tylko 1,5 metra. W projekcie mam serby ale zdecydowałam się na cisy, bo boję się że nie ogarnę takich wielkich drzew. Hortensje mam od cisów 65 cm, a od kostki 35 cm.

Projekt też przewidywał podsadzenie serbów hortensjami Bobo. Mam nadzieję że wszystko się jakoś pomieści. Cisy będą cięte w ekrany to napewno nie zajmą tyle miejsca ile serby.
kaz742011 22:10, 01 sie 2018

anbu napisał(a)
Kasia cudnie, z roku na rok piękniej!

Dziękuję. Bez projektu nie wyszło by tak ładnie .
kaz742011 14:01, 02 sie 2018

Dziewczyny czy wasze umbry też chorują na plamistość. Moje w połowie już łyse. Deszcze w opryskach przeszkadzają. Dostały tydzień temu Topsin, ale nie wiem czy to im pomoże, bo ciągle pada.
Jak tak dalej będzie to nie wiem czy się z nimi nie rozstanę. W zeszłym roku też straszyły. Po co mi takie drzewa co nie dość że źle wyglądają to jeszcze sypią tymi paskudnymi liśćmi po rabatach i trawniku. Leci tego tyle że nie daję rady zbierać.

koliber 16:22, 02 sie 2018

Oj...nie zazdroszczę zbierania tych małych listeczków. Dobrze, że ja już nie muszę
Szkoda drzewek, pomimo wszystko spróbuj ratować
P.S. Hihihi...Powiedziała ta, co wzięła i wycięła
paulina_ns 17:25, 02 sie 2018

Ja umbry nie mam, ale faktycznie nie za ciekawie wyglądają...skoro chorują kolejny rok ja bym wywaliła szkoda nerwów
anna_t 17:58, 02 sie 2018

Kasia daj umbrom więcej czasu. Wejdź w ekologię, cały ogród za 2-3 lata będziesz mieć zdrowy.