Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Miejski ogród w wersji mini

Miejski ogród w wersji mini

Basiula 14:19, 04 lip 2016

Właśnie Dawyk ma zupełnie inny pokrój, choć też świetny. Mam taki zaplanowany obok domku narzędziowego. Dużo to Dawyck raczej nie zasłoni
A w którym miejscu masz go mieć? Muszę obejrzeć dokładniej Twój projekt
kaz742011 14:32, 04 lip 2016

On właściwie nie ma nic zasłaniać. Jest zaplanowany na tle dereni i rozplenicy. Z tyłu jest jeszcze żywopłot ze szmaragdów. Ma być takim smaczkiem kolorowym w kwadracie wyspanym kamykami a obok niego zaplanowane są bukszpanowe kule. To zdjęcie tego miejsca.

W projekcie jest patrząc po prawej stronie w rogu.
Makusia 15:44, 04 lip 2016

Kasiu ale fajny wątek. Świetnie Ci idzie realizacja projektu Szefowej- tak trzymaj i niech moc będzie z Tobą!
kaz742011 15:56, 04 lip 2016

Makusia napisał(a)
Kasiu ale fajny wątek. Świetnie Ci idzie realizacja projektu Szefowej- tak trzymaj i niech moc będzie z Tobą!

Marta, stokrotne dzięki. Mocy trzeba dużo bo wszystko robię głównie własnymi ręcami. Właśnie przymierzam się do zakupu buka. Niestety innego niż w projekcie. Ale ten mi się podoba. Co zrobić.

Makusia 16:00, 04 lip 2016

Kasiu czytałam o Twoich zmaganiach ze znalezieniem właściwego drzewka. Ja mam podobny problem, ale z trawami, żurawkami itp. Ciężko jest. A z zakupami internetowymi różnie bywa. Zwłaszcza przy drzewach dobrze je jednak móc "fizycznie" zobaczyć, bo zdjęcia lubią "przekłamywać".
Buk jest piękny w każdym chyba wydaniu
kaz742011 16:06, 04 lip 2016

Oj, wiem coś o tym. Poczyniłam wprawdzie zakupy przez internet ale co było z tym nerwów to moje. Czego potrzebujesz może uda się mi jakoś pomóc. Mam kilka polecanych namiarów na sprzedawców internetowych.
Basiula 16:40, 04 lip 2016

Dawyk jest śliczny, bardzo tak że śmiało.

Basiula 16:41, 04 lip 2016

kaz742011 napisał(a)
Oj, wiem coś o tym. Poczyniłam wprawdzie zakupy przez internet ale co było z tym nerwów to moje. Czego potrzebujesz może uda się mi jakoś pomóc. Mam kilka polecanych namiarów na sprzedawców internetowych.

to ja poproszę na priv, bo też mam trochę roślin w projekcie, których u mnie nie ma w szkółkach.

Teraz widzę wizualizację w projekcie, chyba jednak Dawyk nie bardzo się tam wpasuje. W sensie, że na pewno będzie pięknie, ale kompletnie inaczej
zastanów się jeszcze
kaz742011 16:56, 04 lip 2016

Basiula napisał(a)

to ja poproszę na priv, bo też mam trochę roślin w projekcie, których u mnie nie ma w szkółkach.

Teraz widzę wizualizację w projekcie, chyba jednak Dawyk nie bardzo się tam wpasuje. W sensie, że na pewno będzie pięknie, ale kompletnie inaczej
zastanów się jeszcze

Myślę i nie wiem co robić. Byłam prawie zdecydowana ale wciąż się waham. Na razie zarezerwowany czeka w szkółce.
Basiula 17:10, 04 lip 2016

Ja Cie doskonale rozumiem, też bym chciała wszystko na raz. Teraz miałam pomysł, żeby sadzić obwódki buszpanowe, ale buksiki kopane. Jednak ktoś mi odradził, czekam zatem na jesień. Jak to mawia mój małżonek, cierpliwi mają rację. Ale mi jednak tej cierpliwości brak.

Dziękuję za privy, tak btw