New Dawn mam posadzony przy pergoli razem z White Dawn, mam nadzieję za kilka lat na parasol rożany Wszystkie róże kupuję w www.rosarium.com.pl i jestem bardzo zadowolona z ich obsługi
Również polecam Na dodatek jest położone zaledwie 7 km ode mnie Warto tam jechać osobiście, przepiękne miejsce nie tylko jak kwitnie. Taka cudna poniemiecka osada
super namiar, dziękuję przy okazji się załapałam na info
Wklejam jeszcze kilka widoków aczkolwiek sytuacja zmienia sie cały czas wlasnie robia mi wreszczie taras i już nie mogę sie doczekać, dwa lata na betonie i nowa ławeczka też przybyla ale musze jeszcze ja pomalować
nie mogę sie nacieszyć moimi kostkami bukszpanowymi
i RH wreszcie znalazł swoje miejsce
kanciki aż milo patrzeć
Kochani, muszę obsadzić 2 donice ( jednakowo) donice mają ok 60 cm wys i będą staly na tarasie co oznacza slońce od 11 do 21. Zupelnie nie mam pomyslu a przcież nie wsadzę tam pelargonii
A dlaczego nie pelargonie? Są super wytrzymałe na słońcu.Są odmiany w kolorach pastelowych...
Kocanki jak najbardziej polecam jako dodatek (te o srebrnych listkach),są nie do zdarcia i ładnie się przewieszają.Jeśli nie lubisz pelargonii to pomyślałam o połączeniu heliotropu (cudny zapach) z kocanką .
Często tu zaglądam i muszę powiedzieć,że Twój ogród staje się coraz bardziej zaczarowany.
Ja też mam pelargonie z kocanka i bardzo ładnie razem wygladaja (u mnie w skrzyniach), a heliotrop mam z petunia - ale nie wytrzymuje palącego slońca i już przekwita
ja pelargonie lubie bardzo , mam obsadzoną nimi balię ale one sa takie troche sielskie a ja potrzebuje na taras coś eliganckiego do taras wyszedł tak troszkę pałacowo troche jak z naszych miejscowości zdrojowych klimaty pijalni wód w Kudowie