Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To będzie zaczarowany ogród

To będzie zaczarowany ogród

Greglis 11:14, 14 maj 2013

a to moje kwitnące cuda. Wielką niespodziankę mi uczyniły i obsypały taką ilością kwiatów jak nigdy

a ten to sie nie może zdecydować jak ma kwitnąć, dwa w jednym

Eve 11:22, 14 maj 2013

Witaj Kasiu Dawno Cię nie było.. i zmieniłaś nicka i avatarek ? Czy mi się wydaje?

Poidełko cudowne, lampy pasują do Twojego ogrodu. Pokaż co pozmieniałaś.

Patrzę na to ostatnie zdjęcie i widzę, że Twój RH kwitnie dwoma kolorami? Ja mam podobny problem, mam pół krzewu, który kwitnie na biało i pół na różowo, nie wiem co mu się stało, pierwszy raz taki numer mi zrobił... trzeba pytać fachowców
Greglis 18:12, 21 maj 2013

avatarka nie zmieniłam, tylko system z automatu loguje mnie przez Facebooka, nie chce mi sie z tym walczyć
najpierw kwitnienie RH ciąg dalszy, wyjątkowo mnie zaskoczyły w tym roku, widać łagodna zima im pomogła

tu zdjęcia przed domowej rabaty, rozrosła sie od ubiegłego roku a i tak ciagle myślę co jeszcze tam dosadzić

pergole jeszcze puste ale róże pięknie sie rozrastają, choć posadziłam je na jesieni, jak nic w tym roku zakryja pergole

A tu ujęcie na tarasik, dzis zaszalałam i dokupiłam kwiaty do donic, jeszcze w sklepowych doniczkach ale muszę je przesadzić żeby tak nie wystawały

w związku z powyższym nie mam zamiaru opuszczać domu na urlop, klimat wakacyjny mam na miejscu
Sebek 18:27, 21 maj 2013

Przecudnie Te palmy to na prawdę oryginalne nasadzenie
Evchen 10:58, 24 maj 2013

Witaj Kasiu, ależ dawno Cię nie było, super, że znowu jesteś Pięknie wszystko porosło A na pergolę jaką różę posadziłaś?
Syla 17:28, 24 maj 2013

a ten to sie nie może zdecydować jak ma kwitnąć, dwa w jednym

niezdecydowany ale okazały i piękny
Greglis 12:25, 26 maj 2013

Evchen napisał(a)
Witaj Kasiu, ależ dawno Cię nie było, super, że znowu jesteś Pięknie wszystko porosło A na pergolę jaką różę posadziłaś?

na dużą pergolę posadziłam róże pnące

constans spry

Nahema

Perennial Blue
+ powojniki
a na bramkę też Constans Spry i Perennial rosną jak szalone i juz sa całe w pąkach
Konstancja30 12:50, 26 maj 2013

zapisałam constans spry i perennial ... Kasiu kupowałaś w rosarium ?

Kasia i litości ... wiem, że wydaje się, że to ten sam ogród i te same zdjęcia ... ale więcej fotografii z każdej perspektywy ... kocham ten ogród i za mało go ... Kasia za mało go nam pokazujesz ... jestem głodna każdego fragmentu rabaty ... każdej byliny ... golasa w kółku i ciurkadła z potffforem ...
Konstancja30 12:56, 26 maj 2013

katarzyna_panderliszka napisał(a)

w związku z powyższym nie mam zamiaru opuszczać domu na urlop, klimat wakacyjny mam na miejscu

gdyby można było tam wczasy wykupić to bym wykupiła ... Kasiu stworzyłaś fantastyczny azyl ... wiele w nim miejsc w których można być i delektować się byciem a to duży sukces w miejscu, które nie tak dawno było placem budowy ...

ja jestem zauroczona nowymi ogrodami powstającymi przy nowych domach, które przytulają już w drugim sezonie !!! ... a w trzecim pozwalają na lubieżnie nieskromną rozkosz bycia w zieleni i wśród kwiatów ... dla mnie to wielki sukces każdej z was ...

fantastyczny dowód na to, ze nowy dom i świeży ogród to nie trawnik i iglak ...
Joanka 14:54, 26 maj 2013

Witaj Kasiu po przerwie