Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 21:01, 01 cze 2016

Dopiero zauważyłam że podałaś to http://www.v33.pl/produkty-do-metalu/a.-lakier-do-metalu-deco,401.html?&vars=cHJvZHVpdF9pZD0zNzQ%3D
Zana 09:14, 02 cze 2016

Dzień dobry Aniu. Cofnęłam się do zdjęć i zachwyciłam się RH Peter Alan. Absolutnie w moich kolorach. Oj chyba będę go zapraszać do siebie. Pięknie się prezentuje z tarasu ta cienista rabata, jak się okazuje stara rdzawa ściana starego blaszaka może być zaletą. Te niebieskie iglaki (cyprysiki?) ładnie odbijają kolorem na tej blaszanej ścianie. Fajnie posadziłaś tawułki Goldmund, duża ta rabata będzie, co tam jeszcze planujesz dosadzić?
Filemon24 09:18, 02 cze 2016

gdzie kupowałaś tawuły? w szkółce za mrówką ? ja ostatnio kupiłam tawuły golden carpet
kasja83 09:55, 02 cze 2016

Makao_J napisał(a)

Może musisz je odmłodzić i dać drugie życie?

NIebardzo...już dawno zdechnięte i wyciepane!
BasiaLT 10:27, 02 cze 2016

Aniu widzę że coraz bardziej się rozkręcasz i coraz piękniej u ciebie. Pozdrawiam serdecznie
Makao_J 13:21, 02 cze 2016

Zana napisał(a)
Dzień dobry Aniu. Cofnęłam się do zdjęć i zachwyciłam się RH Peter Alan. Absolutnie w moich kolorach. Oj chyba będę go zapraszać do siebie. Pięknie się prezentuje z tarasu ta cienista rabata, jak się okazuje stara rdzawa ściana starego blaszaka może być zaletą. Te niebieskie iglaki (cyprysiki?) ładnie odbijają kolorem na tej blaszanej ścianie. Fajnie posadziłaś tawułki Goldmund, duża ta rabata będzie, co tam jeszcze planujesz dosadzić?

Tak, Peter Alan bardzo mnie zaskoczył. Rok po posadzeniu zakwitł bardzo obficie co bardzo cieszy.

Rdzewiaki są w modzie kto by pomyślał. A te niebieskie jałowce Blue Arrow faktycznie dobrze na tym tle wyglądają. Chcę dokupić jeszcze dwa i dosadzić obok pomiędzy pęcherznicami.

Na tej dużej rabacie będą jeszcze róże okrywowe, bukszpany kule, rozchodniki (poluję na Purple Emperol), anafalis tójnerwowy, jukki, hortensje, trawki i berberysy małe.
Makao_J 13:23, 02 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
gdzie kupowałaś tawuły? w szkółce za mrówką ? ja ostatnio kupiłam tawuły golden carpet

Goldmundy kupowałam w Hubertusie. Szukałam takich bez czerwonych młodych przyrostów.
Makao_J 13:24, 02 cze 2016

kasja83 napisał(a)

NIebardzo...już dawno zdechnięte i wyciepane!

To faktycznie klapa. Ale jest nowe miejsce na chciejstwa
Makao_J 13:25, 02 cze 2016

BasiaLT napisał(a)
Aniu widzę że coraz bardziej się rozkręcasz i coraz piękniej u ciebie. Pozdrawiam serdecznie

Ciesze się z tego bardzo. Dziękuję.
Lubię czuć że po tylu próbach w końcu coś gra
Pozdrawiam.
Zana 13:42, 02 cze 2016

To duża rabata zapowiada się u Ciebie bardzo apetycznie