Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Filemon24 08:52, 07 lip 2016

a nie korzystniej cenowo było by zamówić w rosarium? edenka może pamiętasz w jakiej była cenie w Hubertusie?
ja bym chciała jeszcze w tym roku kupić artemisy, queen of sweden dwie sztuki i mariatheresie też dwie na razie złożyłam kolejne zamówienie w bylinowym raju więc róże pewnie w przyszłym miesiącu dopiero bym kupiła
Makao_J 10:24, 07 lip 2016

Filemon24 napisał(a)
a nie korzystniej cenowo było by zamówić w rosarium? edenka może pamiętasz w jakiej była cenie w Hubertusie?
ja bym chciała jeszcze w tym roku kupić artemisy, queen of sweden dwie sztuki i mariatheresie też dwie na razie złożyłam kolejne zamówienie w bylinowym raju więc róże pewnie w przyszłym miesiącu dopiero bym kupiła

Oj tam. Cena w Hubertusie jest ok (15zł czy 25zł to przecież tanio) i nie muszę bawić się w logowanie i dzwonienie. Kupowałam ostatnio różę po 45zł ze szkółki Davida Austina i to była duża cena.

Artemis to chyba już wszędzie wykupione jest. Jedyna opcja to wyszperać na Expo chyba.

Przyjeżdżasz do Mławy? Wpadnij na kawę.
malkul 10:48, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)

Oj tam. Cena w Hubertusie jest ok (15zł czy 25zł to przecież tanio) i nie muszę bawić się w logowanie i dzwonienie. Kupowałam ostatnio różę po 45zł ze szkółki Davida Austina i to była duża cena.

Artemis to chyba już wszędzie wykupione jest. Jedyna opcja to wyszperać na Expo chyba.

pomacham ci w przyszłym tygodniu bo będe przejeżdzac przez twoje miasto. jadę po dzieci moje bo sa u pradziadków
Makao_J 11:53, 07 lip 2016

malkul napisał(a)

pomacham ci w przyszłym tygodniu bo będe przejeżdzac przez twoje miasto. jadę po dzieci moje bo sa u pradziadków

Wow to masz takich młodych dziadków że jeszcze się prawnukami zajmą? Moi już dawno nie żyją.
Jak będziesz machać to uważaj byś za dużo wiatru nie zrobiła. Rok temu jak Marta z Jestem w polu jechała to tego dnia tak wiało że szok

Ja poczuję wietrzyk to na pewną odmacham

Ja na początku sierpnia będę pod Krakowem a dokładnie Krzeczów gm. Lubień i Zatorze (park rozrywki). Nie wiem czy to Twoje okolice ale pomacham wszystkim forumowiczom
Makao_J 12:17, 07 lip 2016

Chyba pojadę kupić jakieś róże bo nie mogę przestać o nich myśleć. Najgorsze że 4 mam na tapecie i nie wiem czy kupić wszystkie 4 czy wybrać 1 - ale to trudny wybór.
anna_t 12:42, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)

Dzięki Ania.
Płytki na tarasie miały być przedłużeniem salonu. Niestety kolor się nie zgrał i jest szary a w salonie mam jasno brązowy panel.

W świetle sklepowym wyglądały bardziej brązowe a w dziennym już jest więcej szarości. Nawet chciałam jechać i kłócić się że kolor nie ten, ale jak przyłożyłam swoją płytą do próbnika okazał się taki sam

Emowi te płytki bardzo się spodobały bo w zależności gdzie się stoi to ma inny odcień i tak już zostało. Teraz dobrałam płytki na ściany trasu który połączy mi tą szarość z brązowym dachem i rynnami. Powinno być ok. Nawet komplet tarasowy co kupiliśmy jakiś czas temu pasuje idealnie.

wiesz.. zadowolony M to hojny M
Makao_J 12:49, 07 lip 2016

anna_t napisał(a)

wiesz.. zadowolony M to hojny M

He - to prawda
Makao_J 14:57, 07 lip 2016

Zakupiłam 3 szt

jolanka 15:01, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Zakupiłam 3 szt

Tę mam, śliczna jest jadę na Święto Róż do Końskowoli to może coś też upoluje

Filemon24 18:37, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)

Aniu ja już tyle na rośliny wydałam w tym roku i ciągle coś kupuje, że muszę już się z ceną liczyć
ja już mam w rosarium konto chociaż jeszcze akurat u nich nic nie zamawiałam, ale faktycznie w Hubertusie nie drogo muszę się wybrać bo już dawno mnie nie widzieli hahaha

kiedyś się zgadamy na tą kawę