Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 09:57, 01 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Pare godzin mnie nie było i już nie wiem co się dzieje u Ciebie

Czego to jest projekt?

Mirellko cały czas stoimy w miejscu gdzie miała być pergola. Już miałam z niej zrezygnować i posadzić tuje ale Sylwia podarowała mi taki projekt że nawet mój eM był zaskoczony.
Tak więc nic Cię nie minęło.

Czekamy na wiosnę by ruszyć z pracą.
Makao_J 09:57, 01 lut 2016

olga80 napisał(a)
no i juz mi się podoba świetny projekt

Dzięki. Jestem ciekawa jak to wyjdzie w realu
AsiaK_Z 09:58, 01 lut 2016

Z naszej Sylwi to taki Dobry Duszek
kamila66 10:01, 01 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Mirellko cały czas stoimy w miejscu gdzie miała być pergola. Już miałam z niej zrezygnować i posadzić tuje ale Sylwia podarowała mi taki projekt że nawet mój eM był zaskoczony.

Dobrze, że eM się podoba mój czasami na moje pomysły staje okoniem
Makao_J 10:05, 01 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Z naszej Sylwi to taki Dobry Duszek

Oj tak, masz rację. Podziwiam ją że ma czas myśleć nad rysunkami dla innych gdy u siebie też musi coś wykombinować. Ale my się wszyscy odwdzięczymy. Jak będzie ona potrzebowała rady

Makao_J 10:07, 01 lut 2016

kamila66 napisał(a)

Dobrze, że eM się podoba mój czasami na moje pomysły staje okoniem

Czasem to i mój nie daje rady jak coś wymyślę i wtedy to ja muszę ustąpić
ag_zie 10:57, 01 lut 2016

Ale będzie ładnie z tą pergolą!

Brawo Sylwia!
Iwk4 16:02, 01 lut 2016

Makao_J napisał(a)

W sumie to nie wybierałam wersji ogrodu sama. Ona po prostu najlepiej pasuje do wyglądu domu i musiałam iść z falą. Teraz pewnie wybrałbym bardziej nowoczesny dom ale 11 lat temu takie były na czasie.

Aniu, znam ten ból. Jednak ja sporo pozmieniałam u siebie. Budowaliśmy się 18 lat temu, potem myślałam, że mam ładny ogród, a potem trafiłam na Ogrodowisko. Zaczęłam zmieniać swój ogród, część roślin pożegnałam, szczególnie wielkie, stare egzemplarze, które tworzyły chaos. Odkryłam, ze wolę ogród uporządkowany, jednak ze sporą ilością roślin kwitnących. U mnie musi zawsze coś kwitnąć. Nowoczesnego spojrzenia nadały ogrodowi linie proste, które sukcesywnie wprowadzam do ogrodu Ramy ogrodu zatem proste, ale wykorzystuję materiał z odzysku, jak stara cegła
Tak więc Aniu prorokuję ci troszkę zmian w ogrodzie. Wszystko jeszcze przed tobą

Dotarłam do pomysłu Sylwii. Ma dziewczyna talent. U mnie też mam jej projekt
Nie mogę się nadziwić nad Sylwii umiejętnościami. Tobie Aniu też fajnie to wyszło. Czyli na pergoli co planujesz?
Sylwia fajną donicę rozrysowała
Jak M sam zrobi, to super
MirellaB 16:28, 01 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Aniu dodatkową pergolę będziesz stawiała, bo nie bardzo potrafię odczytać ten projekt. Możesz mi to przybliżyć słownie?
Makao_J 16:33, 01 lut 2016

Iwk4 napisał(a)

Aniu, znam ten ból. Jednak ja sporo pozmieniałam u siebie. Budowaliśmy się 18 lat temu, potem myślałam, że mam ładny ogród, a potem trafiłam na Ogrodowisko. Zaczęłam zmieniać swój ogród, część roślin pożegnałam, szczególnie wielkie, stare egzemplarze, które tworzyły chaos. Odkryłam, ze wolę ogród uporządkowany, jednak ze sporą ilością roślin kwitnących. U mnie musi zawsze coś kwitnąć. Nowoczesnego spojrzenia nadały ogrodowi linie proste, które sukcesywnie wprowadzam do ogrodu Ramy ogrodu zatem proste, ale wykorzystuję materiał z odzysku, jak stara cegła
Tak więc Aniu prorokuję ci troszkę zmian w ogrodzie. Wszystko jeszcze przed tobą

Dotarłam do pomysłu Sylwii. Ma dziewczyna talent. U mnie też mam jej projekt
Nie mogę się nadziwić nad Sylwii umiejętnościami. Tobie Aniu też fajnie to wyszło. Czyli na pergoli co planujesz?
Sylwia fajną donicę rozrysowała
Jak M sam zrobi, to super

Piękną wizytówkę mi podsunęłaś. Ogród metrażowo inny niż mój ale inspiracji mnóstwo.

Chcę w tym roku powiększyć niektóre rabaty i kilka dorobić nowych. Proste linie myślę że nie będą pasowały do zewnętrznego wyglądu domu, który jest w takim stylu.
http://lk-projekt.pl/lkand1007-produkt-2642.html