Mirellko cały czas stoimy w miejscu gdzie miała być pergola. Już miałam z niej zrezygnować i posadzić tuje ale Sylwia podarowała mi taki projekt że nawet mój eM był zaskoczony.
Tak więc nic Cię nie minęło.
Czekamy na wiosnę by ruszyć z pracą.
Ania Anna i Ogród ... i ciągłe poszukiwania własnego idealnego raju:)
Aniu, znam ten ból. Jednak ja sporo pozmieniałam u siebie. Budowaliśmy się 18 lat temu, potem myślałam, że mam ładny ogród, a potem trafiłam na Ogrodowisko. Zaczęłam zmieniać swój ogród, część roślin pożegnałam, szczególnie wielkie, stare egzemplarze, które tworzyły chaos. Odkryłam, ze wolę ogród uporządkowany, jednak ze sporą ilością roślin kwitnących. U mnie musi zawsze coś kwitnąć. Nowoczesnego spojrzenia nadały ogrodowi linie proste, które sukcesywnie wprowadzam do ogrodu Ramy ogrodu zatem proste, ale wykorzystuję materiał z odzysku, jak stara cegła
Tak więc Aniu prorokuję ci troszkę zmian w ogrodzie. Wszystko jeszcze przed tobą
Dotarłam do pomysłu Sylwii. Ma dziewczyna talent. U mnie też mam jej projekt
Nie mogę się nadziwić nad Sylwii umiejętnościami. Tobie Aniu też fajnie to wyszło. Czyli na pergoli co planujesz?
Sylwia fajną donicę rozrysowała
Jak M sam zrobi, to super
Piękną wizytówkę mi podsunęłaś. Ogród metrażowo inny niż mój ale inspiracji mnóstwo.
Chcę w tym roku powiększyć niektóre rabaty i kilka dorobić nowych. Proste linie myślę że nie będą pasowały do zewnętrznego wyglądu domu, który jest w takim stylu. http://lk-projekt.pl/lkand1007-produkt-2642.html