Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

malkul 18:28, 15 paź 2016

apropo : miałaś dac siebie z usmeichem
asiak 19:06, 15 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Podziwiam Was że w to zimno macie ochotę coś robić w ogrodach. Ja kompletnie nie mam ochoty wyjść z domu i eMowi tylko przez okno pokazuję co ma robić.

Aniu, ja nie mam ochoty, ale muszę W tygodniu pracuje, zostaje mi popołudnie sobotnie i niedziela. Więc jak nie pada, to lecę na działkę, ale dzisiaj zmarzłam
Tylko 2 stopnie
Sylvana 19:11, 15 paź 2016

Cebulowe posadziłam jeszcze przed deszczami, więc pod tym względem mam spokój....pozostają porządki jesienne....i pewnie jak co roku jeszcze w grudniu będę dłubać.
Dziś mi się nie chciało bo wiatrzysko mi uszy przewiało nawet przez czapkę, teraz pada chociaż miało już nie....pogoda do d..y, nic się nie chce.

Makao_J 19:22, 15 paź 2016

malkul napisał(a)
BYŁAM U CIEBIE W ZESZŁY TYDZIEŃ NA WESELICHU MACHAŁAM CI

W Mławie??
To pewnie dlatego tak wiało Mocno machałaś.
Makao_J 19:22, 15 paź 2016

malkul napisał(a)
apropo : miałaś dac siebie z usmeichem

No przecież uśmiecham się cały czas. Nie widzisz
Makao_J 19:24, 15 paź 2016

asiak napisał(a)

Aniu, ja nie mam ochoty, ale muszę W tygodniu pracuje, zostaje mi popołudnie sobotnie i niedziela. Więc jak nie pada, to lecę na działkę, ale dzisiaj zmarzłam
Tylko 2 stopnie

Uuu to zimno. U nas pewnie dużo więcej nie było ale teraz to 1 st mam.
Makao_J 19:26, 15 paź 2016

Sylvana napisał(a)
Cebulowe posadziłam jeszcze przed deszczami, więc pod tym względem mam spokój....pozostają porządki jesienne....i pewnie jak co roku jeszcze w grudniu będę dłubać.
Dziś mi się nie chciało bo wiatrzysko mi uszy przewiało nawet przez czapkę, teraz pada chociaż miało już nie....pogoda do d..y, nic się nie chce.

Ja liczę że jeszcze słońce zaświeci i cebulowe posadzę. Najpierw muszę sprzęt do ich sadzenia kupić. W ubiegłym roku to chyba jeszcze później sadziłam.
asiak 19:34, 15 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Ja liczę że jeszcze słońce zaświeci i cebulowe posadzę. Najpierw muszę sprzęt do ich sadzenia kupić. W ubiegłym roku to chyba jeszcze później sadziłam.

Oooo, to mnie pocieszyłaś Aniu
Makao_J 19:36, 15 paź 2016

No ja też się tym pocieszam choć szybki spadek temperatury może wskazywać że to ostatni dzwonek i trzeba się sprężyć.
MirellaB 20:52, 15 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Dzięki Mirella. Do Limki dosadziłam jeszcze dwie hortki żeby mieć więcej kwiecia w tym miejscu: Bobo i Phantom. Jeszcze dosadzę Polar Bear. Wszystkie limonkowe.

A ja myślałam, że to jeden taki dorodny krzew. Skąd Ty bierzesz te fajne pomysły?
W kwiatostanach nie widać na zdjęciu róznicy między krzewami. Stworzyłaś jeden krzew z kilku odmian. Super