Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 22:11, 13 paź 2016

MirellaB napisał(a)

Dzięki Mirella. Do Limki dosadziłam jeszcze dwie hortki żeby mieć więcej kwiecia w tym miejscu: Bobo i Phantom. Jeszcze dosadzę Polar Bear. Wszystkie limonkowe.
Iwk4 00:41, 14 paź 2016

Aniu, Phantom chyba nie jest limonkowy. U mnie był biały, a teraz taki łądny delikatny róż
Ładniejszy niż u limek i delikatniejszy niż u Vanilek

Ładnie u Ciebie jesienią
kasja83 07:45, 14 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Dzięki. Lubię jesień w swoim ogrodzie. Jesienią robię dużo zdjęć by wiedzieć jaki kolor mogę wsadzić na przyszły rok by pasowało. Na razie chyba mi się to udaje.

Dobry pomysł.Ja też lubię jesień-w sumie trochę bardziej słoneczną niż w tym roku-ale i tak ma swój urok zdecydowanie.
kamila66 09:54, 14 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Ten miskant co Ci się spodobał ma obecnie 180 cm. I myślę że na pewno byłby wyższy tylko że u mnie rośliny nie mają idealnych warunków.

Na tej stronie daglezji na pewno byś coś znalazła niskiego. Ja osobiście właśnie na takie olbrzymie teraz poluję. Chcę kupić 4 giganteusy. Bardzo mi się podobają jako szpaler przy ogrodzeniu.

Aniu ja mam gigantusa i go lubię u mnie rośnie na rabacie za domem, którą dopiero tworzę. Chciałam kiedyś wziąć jego odnóżkę od koleżanki, to powiem Ci, że potrzebna byłaby chyba piła aby w niego coś wbić więc jeśli już go kupisz zrób tak, że jak będziesz chciała kiedyś zmienić plany względem niego nie będziesz musiała używać takich narzędzi
Ładna jesień u Ciebie
Dominika11 10:00, 14 paź 2016

Aniu piekna jesień
BasiaLT 10:29, 14 paź 2016

Aniu pięknie się twój ogród prezentuje U mnie dzisiaj wyszło słońce i od razu świat wygląda inaczej. Liczę że jutro też nie będzie padać i trochę sobie porobię w ogrodzie.
asiak 12:43, 14 paź 2016

Basiu, musi być jutro słoneczko, bo przede mną też sporo pracy
Makao_J 16:21, 15 paź 2016

Iwk4 napisał(a)
Aniu, Phantom chyba nie jest limonkowy. U mnie był biały, a teraz taki łądny delikatny róż
Ładniejszy niż u limek i delikatniejszy niż u Vanilek

Ładnie u Ciebie jesienią

Możliwe. Jak teraz obserwuję Limkę i Phantoma to Phantom jest wciąż jasny z delikatnymi przebarwieniami a Limka już ciemno różowa.

Zobaczymy jak w przyszłym roku się zgrają. Mam nadzieję że się nie pogryzą ich kolory.
Makao_J 16:23, 15 paź 2016

kasja83 napisał(a)

Dobry pomysł.Ja też lubię jesień-w sumie trochę bardziej słoneczną niż w tym roku-ale i tak ma swój urok zdecydowanie.

To prawda. Jak świeci słońce to jesienne kolory są na prawdę ciepłe. Gdyby nie zimny wiatr to pewnie jesień stałaby się moją ulubioną porą roku
Makao_J 16:26, 15 paź 2016

kamila66 napisał(a)

Aniu ja mam gigantusa i go lubię u mnie rośnie na rabacie za domem, którą dopiero tworzę. Chciałam kiedyś wziąć jego odnóżkę od koleżanki, to powiem Ci, że potrzebna byłaby chyba piła aby w niego coś wbić więc jeśli już go kupisz zrób tak, że jak będziesz chciała kiedyś zmienić plany względem niego nie będziesz musiała używać takich narzędzi
Ładna jesień u Ciebie

Tak właśnie planuję. Giganteusa posadzić tak by mógł spokojnie rozrastać się jak u Kasi z Mojej Bajki. Chciałabym też od razu jakoś zagrodzić możliwość jego rozrastania bo nie wiem czy nie puszcza odnóg od korzeni za daleko. Najlepiej byłoby włożyć krawężniki