Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 13:38, 20 paź 2016

Ooo to muszę zajrzeć bo u nas w centrach to już nie duży wybór jest.
Juzia 15:41, 20 paź 2016

Ja to się tej wiosny już doczekać nie mogę
Tyle będzie oglądania na wątkach, że szok
Makao_J 15:47, 20 paź 2016

Juźka ja też. Bo koniec roku szkolnego będzie blisko

Póki co jeszcze kolorowo za oknem więc do kwiatów mi nie tęskno ale jak śnieg spadnie to pewnie serce na myśl o wiośnie zabije mi mocniej
Juzia 15:58, 20 paź 2016

Makao_J napisał(a)
Juźka ja też. Bo koniec roku szkolnego będzie blisko

Póki co jeszcze kolorowo za oknem więc do kwiatów mi nie tęskno ale jak śnieg spadnie to pewnie serce na myśl o wiośnie zabije mi mocniej

Argument z rokiem szkolnym trafiony w dychę
U mnie średnio kolorowo...poza tym w tym roku ogród mnie nie zachwycał, przez brak traw i pogodę...dlatego czekam na przyszły

Makao_J 16:01, 20 paź 2016

To prawda, beż traw o tej porze to ogród jest ciężki bardzo. Wiosną jest łyso ale jesieni bez nich sobie nie wyobrażam.
Sylvana 16:51, 20 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Odpowiedziałam. Mam nadzieję że pomogłam.

Pewnie, że tak dziękuję.

Cebulowo...zaszalałaś...będzie szał na wiosnę. Ja posadziłam zaledwie 160 i miałam dosyć.....to do doniczki, tego nie zdeptać, akrobatyka w kucki. Nie wyobrażam sobie więcej. Ciekawe czy zeszłoroczne się pokażą, bo nie wykopywałam - nie chciało mi się

Cofnęłam się trochę...foty obejrzałam....dechy bardzo fajnie wydobyły pióropusze miskantów, a hortka wypasiona - moje nie chcą być takie kształtne.
MirellaB 16:52, 20 paź 2016

Fajnie, że posadziłaś cebulowe. Ja dopiero 3 gatunki rozplanowałam w głowie gdzie posadzić. Zniechęcają mnie te rabaty żwirowe do sadzenia
Makao_J 16:57, 20 paź 2016

MirellaB napisał(a)
Fajnie, że posadziłaś cebulowe. Ja dopiero 3 gatunki rozplanowałam w głowie gdzie posadzić. Zniechęcają mnie te rabaty żwirowe do sadzenia

Uuu kochana, żwirowych rabat nie zazdroszczę. Super są ale właśnie to że ciężko potem coś dosadzić czy przesadzić skutecznie wyrzuciło mi z głowy ten pomysł. Mam jedną taką rabatę ze żwirkiem i go likwiduję. Kora już czeka. Mam dość grzebania w tych kamieniach.
Makao_J 16:58, 20 paź 2016

Sylvana napisał(a)

Pewnie, że tak dziękuję.

Cebulowo...zaszalałaś...będzie szał na wiosnę. Ja posadziłam zaledwie 160 i miałam dosyć.....to do doniczki, tego nie zdeptać, akrobatyka w kucki. Nie wyobrażam sobie więcej. Ciekawe czy zeszłoroczne się pokażą, bo nie wykopywałam - nie chciało mi się

Cofnęłam się trochę...foty obejrzałam....dechy bardzo fajnie wydobyły pióropusze miskantów, a hortka wypasiona - moje nie chcą być takie kształtne.

Jeśli tulipany których nie wykopałaś nie są o pełnych kwiatach to na spokojnie powinny wyrosnąć na wiosnę.

Za dechy dzięks
BasiaLT 17:22, 20 paź 2016

Matko i córko.... 400 szt. i jeszcze ci mało? Jesteś niesamowita po prostu