Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 20:35, 12 sty 2017

olga80 napisał(a)
Pewnie,że podlewałam ciemiernika chyba nie dał by rady niepodlewany.
Łóżko piękne mam jeszcze chwilę czasu pojeżdżę i pooglądam

Oglądaj oglądaj. Ja leżałam chyba na wszystkich materacach jakie istnieją a i tak chyba wybrałam zły bo rano plecy mnie bolą. Za długo na tym starym spałam i teraz luksusu nie akceptują
Makao_J 20:36, 12 sty 2017

tulucy napisał(a)

U nas co ktoś ogląda poddasze, to pyta, dlaczego mamy tak zrobione. Bo wszyscy mają inaczej

Mnie jeszcze nikt o to nie pytał więc nie muszę tłumaczyć
Makao_J 20:39, 12 sty 2017

eee_taam napisał(a)
obejrzałam zdjęcia sypialni łózko świetne ...dodatków nie potrzebujesz ...moze cos na scianie kolorowego ....co będzie przyciągać wzrok

jedyny problem który widzę to ustawienie łóżka pod skosem .... nie brakuje ci powietrza w nocy ? ...bo ja to bym natychmiast przestawiała to łóżko ...albo spała na balkonie

Nie nie brakuje mi powietrza Może masz klaustrofobię i dlatego tak reagujesz.
Wiem tylko że to jedyna rzecz nie zgodna z zasadami feng shui. Resztę starałam się spełnić. Nawet drzwi przeniesione zostały na drugą stronę by otwierały się na łóżko

Makao_J 20:40, 12 sty 2017

ren133 napisał(a)

To jeśli z takiej płyty to nie ma problemów przy myciu?

Na razie nie mam.
Makao_J 20:44, 12 sty 2017

Mary napisał(a)
Witaj Aniu,

Piękną sypialnię sobie urządziłaś. Zobaczyłam Twoje panele ścienne, sprawdziłam katalog i jakieś nowe pomysły mi po głowie zaczęły chodzić po głowie.

Pisałaś o zasłonach. Czy to na drzwi tarasowe czy na okna dachowe?

Ciemierniki kupowałam w ubiegłym roku pod koniec stycznia w B. Mam zapisane, że ciepło było więc na początku trzymałam na parapecie na dworze. Z tego co pamiętam to chowałam je potem kilka razy do domu, gdy mroźniej się robiło. Mam zapisane, że 2 lutego podzieliłam każdy na pół. Bardzo dziwne, ale skoro tak zapisałam to musiało tak być. Wszystkie żyły jesienią, a nie było im łatwo, bo cały rok w doniczkach. A może właśnie dlatego przeżyły, że ich nie ruszałam? Ciemierniki ponoć nie lubią przesadzania.

Też czytałam że ciemierniki nie lubią przesadzania dlatego zawsze planowałam mieć je gdy ogród będzie prawie skończony. Najpierw jednak muszę dowiedzieć się co zrobić by przeżyły te co się je teraz kupuje

Zasłon potrzebuję na okno/drzwi tarasowe. Na dachowe chcemy założyć rolety białe.
21:23, 12 sty 2017
I też kupiłam 3 szt ciemierników w L. Zobaczymy czy przeżyją, mam w garażu.
Makao_J 21:26, 12 sty 2017

Teraz mój ciemiernik też jest w garażu ale rano jak będzie ciepło to znowu pójdzie na dwór.
21:48, 12 sty 2017
Makao_J napisał(a)

Nie nie brakuje mi powietrza Może masz klaustrofobię i dlatego tak reagujesz.
Wiem tylko że to jedyna rzecz nie zgodna z zasadami feng shui. Resztę starałam się spełnić. Nawet drzwi przeniesione zostały na drugą stronę by otwierały się na łóżko

klaustrofobie? to nie wiem ......wole myśleć że mam wewnętrzne feng-szui które mi nie pozwala mi spać w wielu miejscach
w samochodzie , autobusie , pociągu na długich dystansach tez nie sypiam ...a potem jestem wrakiem człowieka i to akurat oceniam jako wadę

PS. zastanawiam się czy można kupić gotowy projekt domu...taki typowy zaprojektowany zgodnie z Feng-Szui....tak sobie czytam......kuchnie masz tez wg Feng-szui? bo teraz moda gigantyczna na wyspy w kuchni na których sa kuchenki instalowane ....wiele domów takie rozwiązanie ma ...a feng-szui akurat tego nie akceptuje......ciekawe te nauki są.

Makao_J 22:07, 12 sty 2017

Kuchni wg feng shui nie studiowałam. Wyspę mam ale nie mam na niej ani zlewu ani kuchni. Nawet nie wiem czy się zgadza. Muszę zerknąć.

Ja też nie sypiam w podróżach i też zawsze jestem wrakiem. Porażka Mimo wszystko lubię podróże.

Myślę że taki projekt na pewno można kupić ale ile on by kosztował???
06:25, 13 sty 2017
Makao_J napisał(a)
Kuchni wg feng shui nie studiowałam. Wyspę mam ale nie mam na niej ani zlewu ani kuchni. Nawet nie wiem czy się zgadza. Muszę zerknąć.

Ja też nie sypiam w podróżach i też zawsze jestem wrakiem. Porażka Mimo wszystko lubię podróże.

Myślę że taki projekt na pewno można kupić ale ile on by kosztował???

nie myśle o projekcie na zamówienie ...bo to mozna zawsze zrobić ....tylko o takim gotowym z katalogu ...czy jest szansa trawfić na taki co i z feng-szui sie zgadza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies