Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 12:03, 25 sty 2017

U mnie całkiem ciepło +2.
Oświadczam że śnieg przestał padać.
Pogoda na najbliższe dni zapowiada się taka
http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PLW&REGION=0001&WMO=12270&LEVEL=51&R=0&NOREGION=0

Chyba wiosna się zbliża
AgataP 13:36, 25 sty 2017

U mnie mgła, na 100 m nic nie widać Ale pięknie oblepiła drzewa, są całe pomalowane na biało
Makao_J 13:39, 25 sty 2017

Mgły na szczęście nie mam. Jak nie pada śnieg to za oknem jest całkiem spoko.
19:50, 25 sty 2017
o jarmużu napisze bo widzę że dyskusja jest.

siałam w zeszłym roku zielony i bordowy(ten kupiłam jako nasiona na kiełki) około 10 szt kazdego posiałam....nie zauwazyłam różnicy w smaku jakies znaczącej.

u mnie jarmuz i szpinak codziennie... prawie ...w fomie surowej głównie w sokach lub koktajlach.

o zielonym smoothie gdzies u mnie pisałam...kupiłam jsiazki Wiktorii Butenko "zielone koktjle" ....probowalam rózne zielone liscie jakie ona tam poleca ...ale finalnie stosuje jarmuz szpinak i pietruszke zielona ....reszta nam jakoś nie posmakowała ....robie takie smoothie na bazie wody kokosowej ...tylko dlatego zeby taka wode wprowadzic w dietę(zanaczam 100% pure czasem nawet piszą na opakowaniu że produkt sterylny ten jest najdroższy i najlepszy)

u mnie wszyscy pija te koktajle z chęcią ...na poczatku różnie bywało wazne zeby dodac sok z limonki i cytryny i słodkie owoce typu gruszka jabłko kiwi + banan ten robi smmothie kremowym.

czipsy robiłam ze strony jadłonomia ...ale Olga Smile ma podobny przepis ...obie strony lubie u Olgi najbardziej testy urzadzeń

aaa czipsy nie porwały nas jakos bardzo

AngelikaX 20:20, 25 sty 2017

U Ciebie jeszcze śnieg pada... no już wystarczy co nie?
Makao_J 21:27, 25 sty 2017

eee_taam napisał(a)
o jarmużu napisze bo widzę że dyskusja jest.

siałam w zeszłym roku zielony i bordowy(ten kupiłam jako nasiona na kiełki) około 10 szt kazdego posiałam....nie zauwazyłam różnicy w smaku jakies znaczącej.

u mnie jarmuz i szpinak codziennie... prawie ...w fomie surowej głównie w sokach lub koktajlach.

o zielonym smoothie gdzies u mnie pisałam...kupiłam jsiazki Wiktorii Butenko "zielone koktjle" ....probowalam rózne zielone liscie jakie ona tam poleca ...ale finalnie stosuje jarmuz szpinak i pietruszke zielona ....reszta nam jakoś nie posmakowała ....robie takie smoothie na bazie wody kokosowej ...tylko dlatego zeby taka wode wprowadzic w dietę(zanaczam 100% pure czasem nawet piszą na opakowaniu że produkt sterylny ten jest najdroższy i najlepszy)

u mnie wszyscy pija te koktajle z chęcią ...na poczatku różnie bywało wazne zeby dodac sok z limonki i cytryny i słodkie owoce typu gruszka jabłko kiwi + banan ten robi smmothie kremowym.

czipsy robiłam ze strony jadłonomia ...ale Olga Smile ma podobny przepis ...obie strony lubie u Olgi najbardziej testy urzadzeń

aaa czipsy nie porwały nas jakos bardzo

Zaciekawiłaś mnie bardzo tymi Twoimi smoothie. Nie mogę się doczekać kiedy spróbuję jakiegoś. Jak coś to zgłoszę się do Ciebie po przepis
Makao_J 21:27, 25 sty 2017

AngelikaX napisał(a)
U Ciebie jeszcze śnieg pada... no już wystarczy co nie?

No jeszcze dziś padało. Na szczęście na plusie było więc myślę że się stopił
AngelikaX 22:23, 25 sty 2017

U nas drugi dzień na plusie, ale ziemia tak zmarznięta, że przed domem mamy lodowisko :/
Makao_J 09:41, 26 sty 2017

To przybij 5 Angela
kamila66 18:33, 26 sty 2017

Aniu od poniedziałku możesz mówić dzień dobry wiosno