Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 09:45, 27 sty 2017

asiak napisał(a)
Spora lista Aniu

To okrojona lista. Nie ma tam wielu takich co są powszechnie znane np. Munstead Wood, Swany itp.
Makao_J 09:46, 27 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Napisałam wiadomość

Odpisałam.
Makao_J 09:52, 27 sty 2017

anbu napisał(a)
Tyyyle róż chcesz mieć? Będzie różowe szaleństwo

Bardzo bym chciała. Uwielbiam róże. Kocham je od kiedy byłam małą dziewczynką. Moja mam kilka miała u siebie ale nie bardzo jej wychodziła opieka nad nimi i szybko przepadły. Za to mój chrzestny od zawsze miał piękny ogródek i u niego wszystko pięknie rosło.
Mama zawsze mi mówiła że róże są trudne w utrzymani więc uciekałam od sadzenia ich u siebie choć zastanawiało mnie czemu mojemu wujkowi się udawały.

Teraz gdy spróbowałam i wiem że nie różnią się niczym od pozostał roślin to dostałam jakby wiatru w skrzydła i będę kupować i kupować i upychać gdzie się da.
Makao_J 09:53, 27 sty 2017

kasja83 napisał(a)
Łooo mamo-spora lista!!Będzie kolekcja!
O ile wczoraj czułam wiosnę-dziś mróz ścisnął i uczucie zniknęło...

U mnie też mróz. -5 od rana.
Anda 09:53, 27 sty 2017

Piękna lista, znaczy piękne róże wybrałaś. Jeszcze mogę Ci polecić Blue for You. Jedna więcej nie zaszkodzi Ciekawe od których zaczniesz

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AngelikaX 10:07, 27 sty 2017

Ania Twoje plany ogrodowe idą pełną parą najpierw warzywniak, teraz róże - nie próżnujesz...
Makao_J 10:22, 27 sty 2017

Anda napisał(a)
Piękna lista, znaczy piękne róże wybrałaś. Jeszcze mogę Ci polecić Blue for You. Jedna więcej nie zaszkodzi Ciekawe od których zaczniesz

Widziałam ją. Na razie jednak jej nie zapisałam. Może jak kupię już te i nadal będzie miejsce to kupię.
Makao_J 10:25, 27 sty 2017

AngelikaX napisał(a)
Ania Twoje plany ogrodowe idą pełną parą najpierw warzywniak, teraz róże - nie próżnujesz...

Wiesz jak dowiedziałam się że Danusi działka to połowa mojej to po prostu jakbym dostała pałą w łeb. U niej mieści się tyle roślin i wciąż kupuje a ja rozczulam się czy zmieszczę jeszcze jedną różę.

Muszę dokupić drzew i dlatego poszukuję grabów Fastigiata bo graby lubią cięcie więc nie powinnam mieć problemów z nimi. Niestety do tej pory ich nie spotkałam a jak były to za ciężką kwotę. Porażka.
MirellaB 16:49, 27 sty 2017

Niezła różana lista. Jesteś zdecydowana na ich zakup w tym sezonie?

Ciągle myślę ile mam terenu zmarnowanego, aż bym miała ochotę na kolejne rewolucje
Makao_J 16:54, 27 sty 2017

Kupiłam tą książkę. Teraz siedzę i studiuję ją