Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 13:23, 13 cze 2017

iwka napisał(a)
Ania, próbowałaś z tą seslerią u Finki? Prawdopodobnie ma młode sadzonki już do sprzedaży, no może jeszcze z tydzień trzeba poczekać cenowo też ok.

a w tym sklepie co Magda Ci podlinkowała, brałam ostatnio roślinki i nawet fajne sadzonki przyszły.

Finkę zawsze zapomnę zapisać do zakładek i potem nie mogę sobie przypomnieć jej strony. Taka gapa ze mnie.

Jeśli kupowałaś na tej stronie co została podlinkowana to może zadzwonię do nich i dowiem się czy mają na stanie ale jeszcze tą Finkę znajdę.
iwka 13:28, 13 cze 2017

Makao_J napisał(a)

Finkę zawsze zapomnę zapisać do zakładek i potem nie mogę sobie przypomnieć jej strony. Taka gapa ze mnie.

Jeśli kupowałaś na tej stronie co została podlinkowana to może zadzwonię do nich i dowiem się czy mają na stanie ale jeszcze tą Finkę znajdę.

wyślij mi na prv meila do siebie.

Tu masz u mnie zakupy z tego sklepu

Makao_J 13:33, 13 cze 2017

iwka napisał(a)

wyślij mi na prv meila do siebie.

Tu masz u mnie zakupy z tego sklepu

Wysłałam.
Sadzonki wypasione.
Czyli można kupować
skarabeusz 13:35, 13 cze 2017

Kwietnik ma termin 2 tyg. Niestety się naczekałam, ale zapakowane, powiem ci rewelacyjnie- w ofoliowanej skrzyneczce. Dlatego krzyknęli sobie za przesyłkę 50 zł. Tylko, że ja kupowałam wszystkiego 60 szt więc nie wiem do końca czy zawsze taka cena.
Makao_J 13:44, 13 cze 2017

skarabeusz napisał(a)
Kwietnik ma termin 2 tyg. Niestety się naczekałam, ale zapakowane, powiem ci rewelacyjnie- w ofoliowanej skrzyneczce. Dlatego krzyknęli sobie za przesyłkę 50 zł. Tylko, że ja kupowałam wszystkiego 60 szt więc nie wiem do końca czy zawsze taka cena.

Ok. Sprawdzę. Dzięki Magda za odzew
paulina_ns 14:09, 13 cze 2017

Aniu widziałam,że jesteś na kupnie seslerii jesiennej sprawdź sobie u finki ładne ma sadzonki i na pewno nie w cenie 12 zł! Ja zamawiałam niedawno i płaciłam ok 4 zł za sadzonke.
iwonkap 14:17, 13 cze 2017

Zapytaj Finki tez o hortensję której szukasz bo ma w ofercie ale nie wiem czy "na stanie"
Makao_J 14:36, 13 cze 2017

paulina_ns napisał(a)
Aniu widziałam,że jesteś na kupnie seslerii jesiennej sprawdź sobie u finki ładne ma sadzonki i na pewno nie w cenie 12 zł! Ja zamawiałam niedawno i płaciłam ok 4 zł za sadzonke.

Tak już się skontaktowałam. Myślę że zamówię u niej tylko że muszę określić ile wziąć bo chciałam 4 ale może wezmę więcej.
Makao_J 14:36, 13 cze 2017

iwonkap napisał(a)
Zapytaj Finki tez o hortensję której szukasz bo ma w ofercie ale nie wiem czy "na stanie"

Pytałam. Na razie nie ma. Rosną
gobasia 17:24, 13 cze 2017

Makao_J napisał(a)

Te Incrediball??
Poważnie?

No tydzień temu podawali cenę 90zł. Aż dwa razy się pytałam.

Ania pomylilam nazwy ...przepraszam
dziś bylam w pęchcinie ,owszem mają po 60 zl ładne duże donice ale Invincibelle.Tamtej nie widziałam