Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 12:31, 14 cze 2017

Kasya napisał(a)

no wlasnie...
ja juz tylko zamieniac moge

No niby mam dobrze że tyle miejsca ale jak pomyślę ile jeszcze lat minie nim to zapełnię i ile jeszcze kasy wydam to słabo mi
No ale nie spieszy mi się i powoli powoli może kiedyś się uda

Już nawet nie patrzę że róża i hortensja nie powinny rosnąć na jednej rabacie. Lubię je razem bo kocham i róże i hortki no to jak mam to rozdzielać
Makao_J 21:54, 14 cze 2017

Przyszły warkocze od żabki

Wielkie są. Jutro je rozpakuję bo dopiero z Warszawy wróciliśmy i nie zdążyłam.
Makao_J 21:56, 14 cze 2017

Rozwinęła się Cartier dalej Comte

Overdam zbiera się i nadal naparstnice - przetrwały wichury bez najmniejszego uszczerbku - chyba je pokocham.

Makao_J 21:59, 14 cze 2017

Jedyna hortka Prim White która zabiera się za kwitnienie. Jestem ciekawa czy w przyszłym roku u mnie też tak szybko zacznie

turzyca Gray też u mnie się udaje

i najmilsze zaskoczenie

Jeśli jeszcze będzie smaczny to New Yorker na razie mój nr 1.
Kasya 22:04, 14 cze 2017

Pomidor !
mrokasia 22:28, 14 cze 2017

Kasya napisał(a)
Pomidor !

I to nie jeden!!!
Warmia 22:33, 14 cze 2017

Makao_J napisał(a)

No niby mam dobrze że tyle miejsca ale jak pomyślę ile jeszcze lat minie nim to zapełnię i ile jeszcze kasy wydam to słabo mi
No ale nie spieszy mi się i powoli powoli może kiedyś się uda

Już nawet nie patrzę że róża i hortensja nie powinny rosnąć na jednej rabacie. Lubię je razem bo kocham i róże i hortki no to jak mam to rozdzielać

Jakbym czytała o sobie Ma wrażenie, że sadzę, a ogród ciągle pusty Nie wiem jak to się dzieje, bo roślin raczej nie wyrzucam
Altanka ze ścieżką wygląda super. Światełka przez środek, no cóż zawsze można chodzić zygzakiem
Makao_J 23:22, 14 cze 2017

Kasya napisał(a)
Pomidor !

mrokasia napisał(a)

I to nie jeden!!!

No nie? Sama jestem w szoku. I to nie w foliaku a w donicy.
Jeszcze żeby był smaczny i miał miękką skórkę.
Makao_J 23:25, 14 cze 2017

Warmia napisał(a)

Jakbym czytała o sobie Ma wrażenie, że sadzę, a ogród ciągle pusty Nie wiem jak to się dzieje, bo roślin raczej nie wyrzucam
Altanka ze ścieżką wygląda super. Światełka przez środek, no cóż zawsze można chodzić zygzakiem

Też tego nie rozumiem ale mam świadomość że nie mogę kupić nic głupiego żeby nie żałować. To straszne uczucie dla kogoś kto dopiero uczy się dobierać rośliny.
Jak studnia bez dna
08:26, 15 cze 2017
pomidor 63 dniowy ...zastanawiałam sie jak to liczyć ...i widze ze to od momentu wykiełkowania do pojawienia się owocu licz za ile dni się będzie nadawał do zerwania ja kupiłam 80-85 dniowe to jeszcze sobie na owoce poczekam

mam jeden 42 days koktajlowy ...i ten niestety mnie oszukał ..owoców tez jeszcze nie ma

ścieżkę pochwalę mimo że może podświetlać co nieco ...ale raczej to by ktos specjalnie sie bedzie musiał ustawiać zeby go prześwietliło do majtek w razie draki gości w spodniach będziesz zapraszać

PS. 2 godziny później dementuje plotkę ...na dwóch krzakach pomidorowych mam owoce
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies