Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 21:27, 07 lip 2017

iwonkap napisał(a)

Ja zamawialam u nich miskanta ML, śmiałka darniowego i irysa trawolistnego. Sadzonki ladnie ukorzenione ale nie największe. Przesyłka zapakowana po mistrzowsku, jak cos mogę podesłać fotki

Myślę że cena jest adekwatna do wielkości roślin. Jest ok. Poszukam u nich jeszcze czegoś jak tak. Mają śliczne irysy mieczolistne.
MirellaB 21:32, 07 lip 2017

To jest sesleria jesienna?
Makao_J 21:39, 07 lip 2017

Tak. Jesienna.
anna_t 22:11, 07 lip 2017

Makao_J napisał(a)

Nie nie robiłam. Zbyt podejrzana cena i wolę poczekać do wiosny i kupić z floribundy. Na razie kupiłam rośliny w albamar.pl i czekam bo już wysłali. Też jestem w strachu bo pierwszy raz. Ciekawe co przyślą

Agata kupowała u niech bodajze 26 hortensji i polecała ten sklep więc bądź spokojna
mamuska1980 04:50, 08 lip 2017

Ale mnie długo nie było
Zakupy superaśne teraz już wiem gdzie następne kfffiatki kupować , bo te moje ostatnie to były od M. i rzeczywiście koszmarne przyszły
Seslerie już posadziłaś?
Juzia 07:41, 08 lip 2017

Jaki trawnik! Wow!

08:02, 08 lip 2017
Zana napisał(a)
A macie dziewczyny doświadczenia ze sklepem "kwietnik", pod inną nazwą "bergenia"? Ania, sorry że tak u Ciebie.

ja zamawiałam u nich w porzednich sezonach......sadzonki przychodzą małe ...ale ukorzenione ...raz mnie wkurzyli bo przysłali mi jarzmianki 4szt gdzie 2 sadzonki były duze sadzonki ...a dwie jakby odnogi maciupkie oderwane od roslin matecznych ...oddałam wszystko ...trochę z nerwami bo sie wśieklam na głupkowate tłumaczenie.... ale oddali kasę i wrócili za przesyłkę w obie strony.

czy polecam?...nie wiem ...pewnie jakbym cos potrzebowała od nich to bm zamowiła z pelną świadomościa tego co może przyjść ... natomiast maja duzy wybór ...wiec zakup bylin we wrzesniu moze nie byc tak słaby jak wczesna wiosna.

PS. ale Florini ...takie cos to uciekac jak najdalej sie da
anka_ 08:21, 08 lip 2017

Justyno a co nie tak było z Florini?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
asiak 10:43, 08 lip 2017

Robiłam parę zamówień w Florini, jak do tej pory nie zawiodłam się
anka_ 10:46, 08 lip 2017

Asiu ja też, dlatego ciekawi mnie opinia Justyny. Choć różne słuchy chodziły o żurawkach...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies