zamawiałam u nich już dawno ze 3 lata temu albo nawet 4 ...i nie uznali reklamacji ...a sadzonki tez przychodziły takie ze bez lupy nie podchodź
najgorszy to był facet który prowadził dyskusje bez sensu i sciemniał na każdym kroku ...co innego pisał i mówił a co innego robił ...raptem za stówke u nich zamawiałam ...ale to nie chodzi o kase ...a o mentalność ...zakłamańców i oszustow bez klasy nie znosze
Florini to chyba mają stronę na allegro i średnie opinie ma dlatego nie zamawiam u nich. 3 razy się uda a za 4 polecą w kulki. A wiadomo że z każdym zamówieniem wydaje się coraz więcej kasy.
Dominiko ja też pryskałam na chwasty tydzień temu. Oczywiście muszę poprawić ale na szczęście trawy nie spaliłam tylko chwasty trochę przychlapły .
Ja to mogę poradzić jedno. Jeśli ktoś ma słaby trawnik to niech sypnie saletry. To daje trawie ostrego kopa. Fakt efekt krótki ale jak już jest taka mocno zielona i silna to łatwiej jest utrzymać wilgoć i tak nie przesycha.