Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

13:12, 11 kwi 2018
Makao_J napisał(a)

W sobotę u nas były.

czyli jest szansa
Makao_J 13:13, 11 kwi 2018

Jak nie w Lidlu to widziałam je też w tych dużych marketach typu Castorama itp. Identyczne.
zoja 13:14, 11 kwi 2018

Makao_J napisał(a)

Pomidorów chyba nie będę miała bo z eMem wciąż nie możemy się dogadać co do szklarni. Ja chcę szklarnię a on nie chce tyle kasy wywalać i chce foliak. Ale foliak za 200 zł co co to za foliak. Wkurzył mnie i powiedziałam że nie będę ich sadzić i tyle.

Aniu ja mam foliak za 200 - wzięłam na rozpęd i do testu czy w ogóle chcę się bawić w coś takiego...
nie zdązyłam zdjąć przed zimą i stał całą i jest ok -nic mu nie dolega...
moja opinia: zdecydowanie chroni od wiatru i zarazy z deszczu, łatwy w obsłudze - myślę, że na początek się nada a lepszy niż nic
kiedyś chciałabym szklarenkę ale koszty są zbyt duże i myślę, że długo jej mieć nie będę.
Ja mam foliak 2x3 upchnęłam w nim w zeszłym roku 24 szt pomidorów
13:21, 11 kwi 2018
Makao_J napisał(a)
Jak nie w Lidlu to widziałam je też w tych dużych marketach typu Castorama itp. Identyczne.

juz uruchomiłam mojego męzusia pojedzie po pracy do Lidla moze trafi ...bo takie to akurat by mi pasowało ...miał cos podobnego mi robic w zeszłym roku ...ale jak to z eMami bywa ...czas czas czas jest deficytowy...z chęciami i umiejetnosciami tez róznie wychodzi
Makao_J 14:19, 11 kwi 2018

zoja napisał(a)

Aniu ja mam foliak za 200 - wzięłam na rozpęd i do testu czy w ogóle chcę się bawić w coś takiego...
nie zdązyłam zdjąć przed zimą i stał całą i jest ok -nic mu nie dolega...
moja opinia: zdecydowanie chroni od wiatru i zarazy z deszczu, łatwy w obsłudze - myślę, że na początek się nada a lepszy niż nic
kiedyś chciałabym szklarenkę ale koszty są zbyt duże i myślę, że długo jej mieć nie będę.
Ja mam foliak 2x3 upchnęłam w nim w zeszłym roku 24 szt pomidorów

Tak mówisz? Dobra, przejrzę tą jego ofertę i zobaczę co o niej piszą. Dzięki Zoja
Makao_J 14:20, 11 kwi 2018

eee_taam napisał(a)

juz uruchomiłam mojego męzusia pojedzie po pracy do Lidla moze trafi ...bo takie to akurat by mi pasowało ...miał cos podobnego mi robic w zeszłym roku ...ale jak to z eMami bywa ...czas czas czas jest deficytowy...z chęciami i umiejetnosciami tez róznie wychodzi

Szybka jesteś ale ja też taka byłam jak zobaczyłam ten tunel w sklepie. Zaraz przyjechałam po eMa i go zabrałam by zobaczył. Miał większe rozmiary niż skrzynia ale powiedział że da się przerobić i tak też uczynił. Jestem z tego efektu zadowolona
Anda 15:08, 11 kwi 2018

Super foliaczek
Porządki w ogrodzie zrobione. Teraz możesz się napawać wiosną
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 15:53, 11 kwi 2018

Gdzie tam Ewcia napawać wiosną. Jeszcze tyle pracy i muszę rośliny zamówić bo głowa pełna pomysłów. Nie ma czasu na leżenie, chyba że w niedzielne popołudnie.
16:07, 11 kwi 2018
Makao_J napisał(a)

Szybka jesteś ale ja też taka byłam jak zobaczyłam ten tunel w sklepie. Zaraz przyjechałam po eMa i go zabrałam by zobaczył. Miał większe rozmiary niż skrzynia ale powiedział że da się przerobić i tak też uczynił. Jestem z tego efektu zadowolona

nie kupił ...nie było ...ale na tydzień grecki sie załapał i cos tam do lodówki kupił ..dobre i to bo ja w plewniku siedze i wygladam jak straszydło
anna_t 17:34, 11 kwi 2018

Kasya napisał(a)
Ja mam co roku w gruncie
Pryskan profilaktycznie octanem
Chorują ale zazwyczaj juz pod koniec wiec duzo pomidorków jest również
Nie muszę kupować nic
Kasia a jakie odmiany kupujesz?