Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

kasja83 07:35, 14 cze 2018

Makao_J napisał(a)

Poważnie? Nie wiem czy u mnie też takie ogromne będą ale nie pogniewam się za to
Tylko że muszę przemyśleć ich miejscówkę jak tak.

Chyba jednak powstanie nowa rabata.

heheheeh-jakie fajne rozwiązanie dylematu-nowa rabata
Iwk4 08:39, 14 cze 2018

Makao_J napisał(a)

Oj napracowaliśmy. Cieszę się że już bliżej końca niż dalej. Na piątek ma być dorobiona część do wylewki. Może w końcu ją zakończymy.

Ty masz ciurkadełko i powiem szczerze że gdybym wiedziała że z tą ścianą jest tyle roboty i problemów to wolałabym takie niewielkie oczko z fontanną jak Ty masz.

A mnie nadal kusi ścianka z cegły. Tylko Zbyszek ciągle: po co ci te koszty i nerwy... Póki sa inne rzeczy pilne, odpuszczam. Ale kiedyś ją zrealizuję.
Wylewke mam juz 2 lata. Lezy i rdzewieje
Cegła leży. Tylko miejsce musze zrewolucjonizować, a na to czasu brak, pogody na przesadzanie i pompy nie mam...
Makao_J 08:39, 14 cze 2018

No tak. Do nie dawna eM sceptycznie podchodził do pomysłu nowej rabaty ale od kiedy wspomniałam że jego hibiskus by tak mógł rosnąć to tylko pyta kiedy ją w końcu zrobię.
Makao_J 08:45, 14 cze 2018

Iwk4 napisał(a)

A mnie nadal kusi ścianka z cegły. Tylko Zbyszek ciągle: po co ci te koszty i nerwy... Póki sa inne rzeczy pilne, odpuszczam. Ale kiedyś ją zrealizuję.
Wylewke mam juz 2 lata. Lezy i rdzewieje
Cegła leży. Tylko miejsce musze zrewolucjonizować, a na to czasu brak, pogody na przesadzanie i pompy nie mam...

Najlepiej byłoby wziąć fachowca i mieć to z głowy ale to dodatkowy koszt i to pewnie nie mały. Trochę roboty przy tym jest.
Pompę jeśli mogę doradzić to ja mam firmy Jebao - takiej samej co Ola - tylko ja wzięłam z regulowaną mocą bo ciężko przewidzieć jak moc będzie właściwa.
Kasia_CS 10:43, 14 cze 2018

Piękne sadzonki rozplenic!

Zazdroszczę ostrózek,moje mi nie chcą rosnąć, kwitną marnie.. tzn 1szt jaka to różyczka przy nich rośnie?
Makao_J 15:49, 14 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)
Piękne sadzonki rozplenic!

Zazdroszczę ostrózek,moje mi nie chcą rosnąć, kwitną marnie.. tzn 1szt jaka to różyczka przy nich rośnie?

Przy ostróżce rośnie kilka róż ale ta którą widać na fotce to Goethe.
anpi 16:11, 14 cze 2018

U Ciebie działania pełną parą ,i pergola i ścianka wodna i tyle nowych nasadzeń Fajnie jak ogrody się tworzą, zmieniają ,dojrzewają.Zawsze można coś podpatrzećPięknie...
Kasia_CS 18:07, 14 cze 2018

Makao_J napisał(a)

Przy ostróżce rośnie kilka róż ale ta którą widać na fotce to Goethe.

Oo, to pewnie dlatego tak mi się spodobała, uwielbiam te pięknie ułożone platki w Goethem
Makao_J 18:48, 14 cze 2018

anpi napisał(a)
U Ciebie działania pełną parą ,i pergola i ścianka wodna i tyle nowych nasadzeń Fajnie jak ogrody się tworzą, zmieniają ,dojrzewają.Zawsze można coś podpatrzećPięknie...

Kiedyś było więcej nieprzemyślanych zmian, obecnie są już bardziej świadome i bardziej cieszą jak efekt jest taki jaki zamierzaliśmy.
Zgapiaj jak chcesz choć nie wiem czy coś u mnie nadaje ję do zgapiania
Makao_J 18:51, 14 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)

Oo, to pewnie dlatego tak mi się spodobała, uwielbiam te pięknie ułożone platki w Goethem

Big Purple ma bardzo podobny kwiat.