Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 20:31, 09 cze 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Jestem zwolenniczką opon na podwórkach wiejskich! Niedawno myślałam, że nie jestem.
Fajnie obmyślone - jestem pełna podziwu dla Twojej pomysłowości.

Ewuś, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Mają służyć na razie W razie czego dwa razy do roku gabarytówkę odbierają
AgataP 20:35, 09 cze 2016

Ludwika napisał(a)
Z tymi oponami super pomysłowo! I praktycznie, można szybko postawić rower i biec dalej i bezpiecznie - guma nie porysuje kół ani żadnych innych części roweru

Kolorystyka Twoich bylinówek jak dla mnie jest mniami mniami

Ludwika dzięki, oszczędność miejsca, bo wciąż zawadzały. Te nóżki przy nich też takie niepewne, co rusz to któryś leżał. A tak i opony wykorzystane i rowery zadowolone.

A bylinówka zaraz w róże wpadnie
AgataP 20:36, 09 cze 2016

margaretka3 napisał(a)
Mordoru Ci współczuję, własnie mój kończę Znaczy się kończę odchwaszczać żywopłot grabowy dookoła działki.
Świetne zestawienie bergeni i trzykrotki Fiolety na bylinówce też mi się bardzo podobają

Gosia dobrze że na żywo nie widzisz tego wejścia do Hadesu Koszmar.
Żywopłot sadziłaś w tym roku ?
AgataP 20:38, 09 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Już wszystko wiem po prostu przegapiłam dalszą część wątku, buzia piknie

Agata no się działa trochę, za moment dokończę to i inne wyzwanie sobie rzucę, jak przyjdą upały po 30 stopni to palcem wtedy nie ruszę... no może po zimnego drina zastanawiam się nad niedzielą giełda
AgataP 20:41, 09 cze 2016

Gocha napisał(a)
Agatko nadrobiłam sporo stron i szczęka mi opadła. I nie wiem od czego zacząć. Bylinówka mnie powaliła- wielkością, doborem roślin, przemyśleniem tematu i oczywiście stopniem wyplewienia- miodzio. Zestawienie bergenia - trzykrotka do ściągnięcia. Ale ta trzykrotka ma cudny kolor- ja mam same takie wyblakłe niebieskie.Bodziszek wspaniały jest po prostu przewspaniały. Ułożenie tego kamienia super tylko ja bym chyba nie dawała tych większych kamyków przy pniu- bałabym sie że się drzewo udusi.Patent z oponami super- zdecydowanie pomysłowy Dobromir jesteś. Uwielbiam zaglądać do Twojego ogrodu- tak krótko tworzysz swój ogród a juz jest tak pięknie i wszystko przemyślane .

Gosiu Kochana, orzechowi nic nie przeszkadzają kamienie, on wielki i korzenie ma wielkie, sądzę że połowa to pod domkiem gospodarczym siedzi

Trzykrotkę taką mam też na wydaniu, rośnie w miejscu do czyszczenia w przyszłym roku - reflektujesz? buziaczki dziękuję za tyle miłych słów
AgataP 20:41, 09 cze 2016

Pluszakowa napisał(a)
Ogród pięknieje, a pomysł z oponami super

Magda, wszelkie pomysły wzięte z Pinteresta - wystarczy wdrożyć w życie
Olili 20:45, 09 cze 2016

Chwilę mnie u Ciebie nie było i tyleeee zmian. Ogród pięknieje w oczach
AgataP 20:45, 09 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Przyleciałam do Ciebie, bo to przecież wstyd, że nie znam Twojego wątku, a osobiście chyba...tak

Ludu złoty...toś Ty katorżniczą robotę już wykonała Dziewczyno!!! I pełna wigoru jesteś, chociaż życie Cię nie rozpieszczało. I za to szacun!!!

I pięknie masz!!! Te kamole też mi bardzo do gustu przypadły I ogólnościowo mi się u Ciebie podoba!

Macham

Kasiu droga, osobiście się nie znamy, a to że nie znasz wątku to nic dziwnego, bo wątek młody i nie ma takiej możliwości by znać je wszystkie.
Najważniejsze że po ogrodowemu mówimy... zapamiętasz mnie po nazwie miejscowości - wpada w ucho do zobaczenia
AgataP 20:46, 09 cze 2016

ag_zie napisał(a)
Pomysłowy stojak na rowery zrobiłaś a bylinówka miodzio ale to już wiesz

Aga Ty to odpoczywaj a nie na O. siedzisz
buziaki, ale masz fajne widoki
AgataP 20:47, 09 cze 2016

tulucy napisał(a)
Agata normalnie zaczynam kombinować, skąd opony wytrzasnąć
Bylinowa niezmiennie powala coraz piękniejsza

Luśka, ja czekam na popis róż u Ciebie, też wykonałaś kolosalną pracę.
I jestem efektu ogromnie ciekawa. Idę zaraz zajrzeć