Aniu, kamieni mam dostatek więc coś z nich trzeba robić, podłoże to ubita ziemia,piach- potem kształtem dopasowuję kamienie, jak duży to podkopuję i osadzam, jak mniejszy to kładę i dociskam drugim. Teraz jak przywiozę kolejną taczke, to zabiorę te małe i dołożę większe. Potem zasypuję piaskiem, szczotką zamiatam i zalewam wodą by wypełnił szczeliny. Jak coś rośnie między nimi to wyrywam. Jak wychodzi coś większego czego nie dam rady to pryskam, ocet daje radę
Mordoru Ci współczuję, własnie mój kończę Znaczy się kończę odchwaszczać żywopłot grabowy dookoła działki.
Świetne zestawienie bergeni i trzykrotki Fiolety na bylinówce też mi się bardzo podobają
Agatko nadrobiłam sporo stron i szczęka mi opadła. I nie wiem od czego zacząć. Bylinówka mnie powaliła- wielkością, doborem roślin, przemyśleniem tematu i oczywiście stopniem wyplewienia- miodzio. Zestawienie bergenia - trzykrotka do ściągnięcia. Ale ta trzykrotka ma cudny kolor- ja mam same takie wyblakłe niebieskie.Bodziszek wspaniały jest po prostu przewspaniały. Ułożenie tego kamienia super tylko ja bym chyba nie dawała tych większych kamyków przy pniu- bałabym sie że się drzewo udusi.Patent z oponami super- zdecydowanie pomysłowy Dobromir jesteś. Uwielbiam zaglądać do Twojego ogrodu- tak krótko tworzysz swój ogród a juz jest tak pięknie i wszystko przemyślane .