Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Filemon24 08:03, 11 cze 2016

AgataP napisał(a)
Chwasty chwasty i jeszcze raz chwasty, ledwo dekiel od oczyszczalni widać

też miałam taki mordor a teraz mam kontuzje ręki no ale chociaż skończyłam i dopiero po zakończonej pracy pojawiła się kontuzja ( jedyny plus)
zobaczysz jak ogarniesz to miejsce i porównasz z tymi fotkami jaka będzie satysfakcja
AgataP 21:14, 11 cze 2016

Filemon24 napisał(a)

też miałam taki mordor a teraz mam kontuzje ręki no ale chociaż skończyłam i dopiero po zakończonej pracy pojawiła się kontuzja ( jedyny plus)
zobaczysz jak ogarniesz to miejsce i porównasz z tymi fotkami jaka będzie satysfakcja

Filemon na to liczę uważaj na rękę, ja w tamtym roku po rozpracowaniu 15 przyczepek z ziemią nabawiłam się kontuzji, nie mogłam podnieść ręki funkcjonowałam tylko na przeciwbólowych.
tulucy 12:51, 12 cze 2016

Dorzucę do orzecha swoje 3 grosze - mieliśmy u sąsiadów, prawie w granicy, rosnąć to pod nim sporo rosło, słabiej ale dawało radę, kopytnik, tojeść kropkowana /ona to wszędze daje radę/ moje tuje żywopłotowe.
Najgorzej było właśnie ze zbieraniem liści i z orzechami - na wiosnę tony skorupek
Inni sąsiedzi mają wielkiego starego orzecha i pod nim tylko trawnik, piękny i bez nawadniania.
AgataP 20:35, 12 cze 2016

tulucy napisał(a)
Dorzucę do orzecha swoje 3 grosze - mieliśmy u sąsiadów, prawie w granicy, rosnąć to pod nim sporo rosło, słabiej ale dawało radę, kopytnik, tojeść kropkowana /ona to wszędze daje radę/ moje tuje żywopłotowe.
Najgorzej było właśnie ze zbieraniem liści i z orzechami - na wiosnę tony skorupek
Inni sąsiedzi mają wielkiego starego orzecha i pod nim tylko trawnik, piękny i bez nawadniania.

Kurcze też to zauważyłam, ze pod drzewem jak się nie ma podlewania automatycznego jest ładniejsza zieleń - może dlatego że jednak trochę cienia, a przez to wytchnienia od słońca trawa ma trochę
sylwia_slomc... 20:43, 12 cze 2016

AgataP napisał(a)
Monika mówisz - masz. Co się będę produkować, na zdjęciach widzisz najlepiej.

Ale ładnie wyglądaja konwalie z paprociami i hostami
sylwia_slomc... 20:48, 12 cze 2016

U mnie też w paru miejscach taki Mordor jest a obecnie w rowie likwidujemy
AgataP 20:52, 12 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
U mnie też w paru miejscach taki Mordor jest a obecnie w rowie likwidujemy

Sylwia słaba się robię jak na niego patrzę hahaha
Filemon24 21:08, 12 cze 2016

musiałam az rezonans zrobić bo lekarz stwierdził że mogę mieć uszkodzony stożek rotatorów i w najgorszym wypadku mogę mieć operacje, z tego co wyczytałam z opisu rezonansu ze stożkiem jest oki ale jakiś obrzęk mam, muszę się w końcu wybrac do ortopedy i zobaczymy co mi powie

kiedy masz w planach ogarnięcie tego miejsca i co masz w planach ? jakaś rabata, trawnik?
AgataP 21:20, 12 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
musiałam az rezonans zrobić bo lekarz stwierdził że mogę mieć uszkodzony stożek rotatorów i w najgorszym wypadku mogę mieć operacje, z tego co wyczytałam z opisu rezonansu ze stożkiem jest oki ale jakiś obrzęk mam, muszę się w końcu wybrac do ortopedy i zobaczymy co mi powie

kiedy masz w planach ogarnięcie tego miejsca i co masz w planach ? jakaś rabata, trawnik?

Filemon, Mordor jak najszybciej, lipiec ostateczność bo potem tworzę tam... warzywnik i owocnik
AgataP 18:36, 14 cze 2016

Goździki dołączyły do kwitnących teraz bylin, pięknie zgrywają się z żurawką i powojnikiem na siatce - udane połączenie