Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Wendy79 10:17, 10 paź 2016

Pięknie
Krys 20:39, 10 paź 2016

Małgosia jest niesamowita,a kocur z Ciebie niczego sobie !
Margarete 16:22, 11 paź 2016

CZy ktoś tu o mnie coś mówił...pisał....no ba, chwalił mnie może ?
uderz w stół a nozyce....jestem wzywana do odpowiedzi, żyję, mam sie nieźle

Ciesze sie że LMF wam sie spodobał, w tym roku był mocno rozwleczony od Off Piotrkowska do parku Staromiejskiego i Manufaktury ( widziałaś tam " anioły wolności" ?) łaziłam od 21. do 24 a nogi mi w d....pę weszły , nie mówię o mżawce ale ona to podobno na cere dobra...więc przyjemne z pozytecznym było, facjatę se odnowiłam ta mżawka padającą mi przez 3 godziny na twarz bo parasola nie wziełam...ale i dobrze te "zaparasolowane" paniusie zasłaniały mi tylko widok jak ogladałam prezentacje.
To była juz VI edycja, niektórzy mówia że słabsza od poprzednich, może dlatego że juz sie im opatrzyła, jak ktoś widzi to pierwszy raz to na pewno jest efekt łał, tak mi sie wydaje Dzieciakom trzeba pokazac koniecznie

Krysie w ub roku też namówiłam, wyciągnełam i przeciągnełam po festiwalu
W tym roku sama byłam w sobote ale to był spontan bo miałam inne plany i co innego z nich wyszło. Za rok polecam sie łódzkim i podłódzkim dziewczynom za przewodnika. Zapraszam !Warto !

Mnie najbardziej podobał sie w tym roku smok na Piotrkowskiej róg Moniuszki i projekcja w parku Sienkiewicze laserowa na tle wielkich wierzb płaczących, no i meduzy tez
Margarete 16:28, 11 paź 2016

Agata, ogrom pracy na tych porównawczych fotach - to widać jak zmieniasz swój olbrzymi ( w porównaniu do mojego ogródka) teren wokół domu, jak pieknieje w oczach - BRAWO!
Tytan pracy jesteś. I cos nie bardzo wierze w to posiadywanie zima przy kominku (i basenie !!?)zimą bezczynne...juz ty tam sobie jakąś robote wymyslisz ....

łany rozchodników z trawami sliczne, bylinówka tez fajna, choś schyłkowa a mgły znad brzóz...bajeczne

Mam niesmiały plan odwiedzenia Rogowa (dla klonów oczywiście i nie tylko) w najbliższy wekend, pewnie w niedzielę...choc tego jeszcze nie wiem. Czy w drodze powrotnej moge zajrzeć po hortensję ? A może i ty pojedziesz na klony ? Ja poza wekendem nie mam szans a ten najbliższy ma byc słoneczny....
Margarete 16:30, 11 paź 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Aga kocica z ciebie gwiazdorska, też miałam być ale nikt tak ładnie mnie nie przekonał .

Zapisane, do nadrobienia za rok
AgataP 17:05, 11 paź 2016

Margarete napisał(a)
CZy ktoś tu o mnie coś mówił...pisał....no ba, chwalił mnie może ?
uderz w stół a nozyce....jestem wzywana do odpowiedzi, żyję, mam sie nieźle

Ciesze sie że LMF wam sie spodobał, w tym roku był mocno rozwleczony od Off Piotrkowska do parku Staromiejskiego i Manufaktury ( widziałaś tam " anioły wolności" ?) łaziłam od 21. do 24 a nogi mi w d....pę weszły , nie mówię o mżawce ale ona to podobno na cere dobra...więc przyjemne z pozytecznym było, facjatę se odnowiłam ta mżawka padającą mi przez 3 godziny na twarz bo parasola nie wziełam...ale i dobrze te "zaparasolowane" paniusie zasłaniały mi tylko widok jak ogladałam prezentacje.
To była juz VI edycja, niektórzy mówia że słabsza od poprzednich, może dlatego że juz sie im opatrzyła, jak ktoś widzi to pierwszy raz to na pewno jest efekt łał, tak mi sie wydaje Dzieciakom trzeba pokazac koniecznie

Krysie w ub roku też namówiłam, wyciągnełam i przeciągnełam po festiwalu
W tym roku sama byłam w sobote ale to był spontan bo miałam inne plany i co innego z nich wyszło. Za rok polecam sie łódzkim i podłódzkim dziewczynom za przewodnika. Zapraszam !Warto !

Mnie najbardziej podobał sie w tym roku smok na Piotrkowskiej róg Moniuszki i projekcja w parku Sienkiewicze laserowa na tle wielkich wierzb płaczących, no i meduzy tez

Małgoś przeooogrmnie się cieszę że jesteś, brakowało Ciebie bardzo.

smok był niezły, projekcie na drzewach też widzieliśmy... wszystko było super... przeszliśmy od parku do piłsudskiego, przyjechaliśmy autobusem, a wróciliśmy tramwajem więc nie szukaliśmy miejsca na autko - całe szczęście.
Od 18:00 do 21:30 W domu musieliśmy rozgrzać się winem

lojalna_ 17:08, 11 paź 2016

Swietne zdjecia iluminacja kapitalna a ta przemiła dziewczynka to Twoja córka )))
Bogdzia 18:26, 11 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Swietne zdjecia iluminacja kapitalna a ta przemiła dziewczynka to Twoja córka )))

Jaka córka? toz to Agata osobiscie.
AgataP 19:42, 11 paź 2016

lojalna_ napisał(a)

Jolka się Tobie żarty trzymają
lojalna_ 19:43, 11 paź 2016

)